Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, miért nem vesznek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, miért nem vesznek észre a lányok? :S /15,5 éves fiú/

Figyelt kérdés

Gimibe járok, és úgy érzem nem néznek nagyon meg a folyosón. És nem jönnek oda hozzám dumálni, meg semmi. Helyes srácnak számítok, önbizalmam azért van, de nem vagyok magamtól eltelve. Tudom ez nem a lányok dolga, de akkor mégis kit rajonganak körbe? Illatos vagyok, jól öltözködöm, menő cuccokba járok, jó baráti köröm is van. És lehet velem beszélgetni, nem vagyok bunkó, a többiek rendes, értelmes, aranyos srácnak tartanak :S Ja, és még eddzek is hosszabb idő óta, szóval izmos is vagyok :P

Mi lehet a baj lányok? Tipp?

2010. szept. 3. 17:41
1 2 3 4 5 6 7
 51/62 anonim ***** válasza:
Azt ne gondold, hogy nem néznek meg, mert tuti megnéznek csak te ezt nem veszed észre. Ja és ne azon siránkozz, hogy nem megy oda hozzád senki, mert a lányok általában azt szeretik ha a fiúk mennek oda hozzájuk és egy idő után csak oda mennének hozzád, ha látnák, hogy van esélyük nálad. 16/L
2010. szept. 6. 22:07
 52/62 anonim ***** válasza:
nem pont rá értettem,hanem úgy általánosságba....
2010. szept. 6. 22:41
 53/62 anonim ***** válasza:

Találtam neked egy aktuális csajt :D

Korban is jó :D

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__randizas__11371..

Ehehehehehe :D

2010. szept. 7. 10:46
 54/62 anonim ***** válasza:

az alapján, ahogy leírtad magad jó csávó vagy ;)

nem vagy válogatós? mert lehet, hogy ez a probléma

2010. szept. 7. 14:41
 55/62 anonim válasza:

Sztem az van mint velem.

Van egy pasi elég jónak számít. És mostanába elkezdett felénk nézni de nem tudom kit néz mert mindig 3-an vagyunk és ami elég fura mind a 3-an a barátnői voltunk, na mindegy és már nem merem nézni mert mivan ha nem engem néz.

Úgy hogy lehet tényleg hogy nem mernek nézni.

Tipp: Nem tom mondjuk hogy vannak e barátaid a suliba de az is sokat segít ha haverokkal focizol és lekapod a pólód, nekem bejönne.

Inkább te kezdeményezz...

És rakj fel képet az arcodról is hogy jobban el tudjuk dönteni mért nem néznek...XD persze nem csak azért...

Egyébként melyik suliba jársz?

2010. szept. 7. 16:14
 56/62 anonim ***** válasza:
Ez nem randioldal...
2010. szept. 7. 22:19
 57/62 A kérdező kommentje:
2010. szept. 8. 17:58
 58/62 A kérdező kommentje:
:D
2010. szept. 8. 18:00
 59/62 anonim ***** válasza:

a fülbevalót azonnal szedd ki.. de sürgősen.. XD

de ettől függetlenül nem vagy olyan rossz :D

2010. szept. 8. 19:33
 60/62 A kérdező kommentje:
olyan rossz? :S :(
2010. szept. 8. 20:41
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!