Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, miért nem vesznek észre a lányok? :S /15,5 éves fiú/
Gimibe járok, és úgy érzem nem néznek nagyon meg a folyosón. És nem jönnek oda hozzám dumálni, meg semmi. Helyes srácnak számítok, önbizalmam azért van, de nem vagyok magamtól eltelve. Tudom ez nem a lányok dolga, de akkor mégis kit rajonganak körbe? Illatos vagyok, jól öltözködöm, menő cuccokba járok, jó baráti köröm is van. És lehet velem beszélgetni, nem vagyok bunkó, a többiek rendes, értelmes, aranyos srácnak tartanak :S Ja, és még eddzek is hosszabb idő óta, szóval izmos is vagyok :P
Mi lehet a baj lányok? Tipp?
Szerintem az is lehet, hogy ilyenkor még mindenki rohangál a gimiben termeket keres, az új otársakkal ismerkednek.
Meg a megnézést ne úgy számitsd mint a filmekben, hogy jön a gyerek azt mindenki vao, a csajok mind rádfordulnak...
ha az egyik megpillant téged, de már elhagytad őket 2-3 méterre akkor szól a bnőinek, hogy "hmm milyen jól néz ki" vagy bármi. a dumálós rész szerintem megint inkább olyan filmes dolog kivéve ha nagyon 1magadba lennél, de az ember ugye a haverokkal van és az a 1-2 lány akinek lenne kis önbizalma, hogy odamenjen beszélgetni az se fog ha ott van veled még vagy 4-8 haver
Meg ha jól rémlik te már tettél fel ilyesmi kérdést, asszem talán, hogy hogy nézek ki vagy vmi ilyesmi lehetett
Szerintem tuti megnéznek és tényleg te nem figyelszxD a lányok gyakorlottak, egy pillanat alatt a szemem sarkából le tudok csekkolni bárkit és ezzel minden lány így van^^(legalábbis nagy részük)...Dumálni meg persze hogy nem emnnek oda max a miss picsek...xD a normálisak nem mennek oda eg yvadidegen helyes sráchoz hogy hülyét csináljanak magukból:)170 cm nem vészes...
13/L
Nem lehet h a fejeddel van a gond???:D
am az mit takar h helyes srácnak számítok ezt ki mondta?? :)
osztályon belül az elsők közötti vagyok :D, és volt már egy jó barátnőm is :P de aztán kitette a szűröm =(
és hogyha már egy szépséges, modell lánynak is tetszettem (ez pár éve volt :P) akkor nem lehetek olyan ronda :D
nahh ebből az írásodból lejött h ngayon nagyképű vagy :)
sztem ezen változtass,de rögtön
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!