Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, miért nem vesznek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, miért nem vesznek észre a lányok? :S /15,5 éves fiú/

Figyelt kérdés

Gimibe járok, és úgy érzem nem néznek nagyon meg a folyosón. És nem jönnek oda hozzám dumálni, meg semmi. Helyes srácnak számítok, önbizalmam azért van, de nem vagyok magamtól eltelve. Tudom ez nem a lányok dolga, de akkor mégis kit rajonganak körbe? Illatos vagyok, jól öltözködöm, menő cuccokba járok, jó baráti köröm is van. És lehet velem beszélgetni, nem vagyok bunkó, a többiek rendes, értelmes, aranyos srácnak tartanak :S Ja, és még eddzek is hosszabb idő óta, szóval izmos is vagyok :P

Mi lehet a baj lányok? Tipp?

2010. szept. 3. 17:41
1 2 3 4 5 6 7
 21/62 anonim válasza:
100%

ismerős ez a kép valahonnal, sztem meg ha tetszik egy lány akkor menj te oda hozzá lehet azért nem néznek rád mert azt hiszik h ők nem lennének neked elég jók

14/l

2010. szept. 3. 18:18
 22/62 anonim ***** válasza:

Szerintem is nyugodtan odamehetsz hozzá=)

Egyébként a 170 centi szerintem is tökéletes!

2010. szept. 3. 18:20
 23/62 anonim válasza:
gyursz?mert én ugy látom hogy csak a karod izmos:D
2010. szept. 3. 18:41
 24/62 A kérdező kommentje:
igen, egy kicsit.
2010. szept. 3. 18:46
 25/62 A kérdező kommentje:
de nem hiszem hogy ezen múlna, mikor az általam említett fiún még jókora súlyfelesleg is van :S
2010. szept. 3. 18:47
 26/62 anonim ***** válasza:

Nem minden a külső :) de mondom, ide jöhetsz én néznélek szívesen :D:D

16/L

2010. szept. 3. 18:53
 27/62 A kérdező kommentje:

vettem kicsit feszülős pólókat is xD, de pl. senki sem mondta, hogy milyen jó a kezed stb., a gizda, semmilyen srácok meg fognak maguknak jó lányokat :(

És kitűnő vagyok a gimiben, szóval nem vagyok értelmi 0 sem... =(

2010. szept. 3. 18:57
 28/62 A kérdező kommentje:
persze az tény, hogy nem próbálkozom nagyon a lányoknál :D
2010. szept. 3. 18:57
 29/62 anonim ***** válasza:
72%

Én tuti megnéznélek ;D Am, ahogy a gatyádat meglestem, a stílusod se lehet túl rossz, bár én is 170 cm vagyok, szal pl. nekem magasabb pasi kéne. De fogsz te még nőni úgyis!

14/L

2010. szept. 3. 19:15
 30/62 anonim válasza:
100%
Hát én sem hiszem el hogy nem néznek meg :P szerintem csak nem vesznek észre. mert azért az ilyen pasikat meg szokták nézni mondjuk én is :P
2010. szept. 3. 19:58
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!