Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak az idősebb pasik vesznek észre?
Nem a 60 éveseket kell idősebb alatt érteni, hanem a 25 éven felettieket, illetve a 30-asokat. Általában ez a korosztály szokott megnézni engem, a fiatalabbak meg észre sem vesznek. Miért?
(Nem mintha bánnám, mert nekem is az a korosztály tetszik, de miért van így?)
21/L
Viselkedésed túl érett a veled egykorúakhoz képest. Ez lenne az első tippem. De az is lehet, hogy olyan társaságba jársz ahol ez a korosztály nagyobb számban fordul elő.
21/f
"Nem tudom, de adhatnál tippeket, mert én 28 vagyok, és 4-5 éve már csak a minimum 4 évvel fiatalabbakkal hoz össze a "szerencse". 28/L"
És mi a baj azzal? Szerintem öt év plusz minusz nem számít. Feltéve, ha értelmes a fiú.
De én hosszú combú, és vékony vagyok. :D Igaz nem fekete, hanem sötétszőke. :)
Köszönöm a válaszaitokat. :)
"XD De igenis számít. Ilyen korban legalábbis. Majd ha 35 leszek, a párom meg 30, na, akkor már talán nem annyira számít :-)"
Sokan engem nagyon érettnek tartanak, azt mondják úgy gondolkozok mint egy negyven éves, 16 évesnek néznek, közben pedig 22 éves vagyok. :) Jó párosítás. De szerintem az hogy a nő az idősebb nem probléma, ha képes elfogadni a nő. Szerintem egy ilyen párkapcsolat is működhet. Csak adni kell a dolognak egy esélyt.
Én 25 éves pasi vagyok, de megítélésem szerint amikor a középiskolát kezdtem, az akkori csajok a suliból 14-15 éveseknek mind 25-32 éves pasijaik voltak. Akkor "labdába sem rúghattam"
Ma sem jobb a helyzet, mert a 20-on éves lányoknak ez a korosztály jön be.
Nekem meg maradnak a 12-14 évesek... :-(
Én nem jövök be egy 20-on éveseknek sem, mert nekik az egzisztencia orientált pasikat keresik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!