Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy hívjam el randira a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mian kérdése:

Hogy hívjam el randira a 2évvel idősebb lányt? 20/F

Figyelt kérdés

Gyerekes kérdés tudom, de annyira megragadott hogy nem tudom mit kezdjek...

Az egész úgy kezdődött, h nemrég megismertem egy nálam 2évvel idősebb kocsmában dolgozó lányt, akivel nem igazán tudtam a barátaim jelenléte miatt beszélgetésbe keveredni, csupán csak 1-2szóra. Testbeszédéből(hajigazítás, szemezgetés, akkor jött ki rágyujtani mikor én stb.)úgy szűrtem le, hogy tetszem neki, de egyszerűen annyira megragadott, hogy ha róla van szó leblokkolok...

Fb-n be jelöltem hogy hátha ott valamit majd összetudok hablatyolni neki írni, de nem jelölt vissza pedig már volt fent azóta. Valami segítséget légyszi!:)

2011. okt. 12. 12:36
 1/6 anonim ***** válasza:
Hát az a Fb nagyon nem kellett volna szerintem,az olyan gyerekes de mind1.Ha közeledben van pl akkor cigizik mint te akkor miért nem rizsázol már valamit neki, tök mind egy mit csak legyen valami téma. Tudom könnyű ezt mondani de próbálj meg nem leblokkolni. Voltál már magabiztos az életedben valamikor,de tényleg amikor valami sikerült és te voltál a király ? Na ezt az érzést próbáld meg átélni akkor ,amikor vele akarsz beszélni.Hidd el nem fogsz leblokkolni.
2011. okt. 12. 12:45
 2/6 bánomisén ***** válasza:

A 2 évvel idősebbet is úgy kell randira hívni, mint a veled egykorút. Odamész hozzá és megkérdezed, hogy meginna-e veled egy kávét, elmenne-e veled valahova... mittudomén, találj ki valamit.

Izgulni fölösleges, vesztenivalód nincs, legfeljebb nyersz egy randit :-)

A Fb-on én sem jelölgetek vissza kapásból mindenkit, van, akit akár két hétig is "jegelek", míg eldöntöm, hogy jöhet, vagy mehet. Ha valakit nem, vagy alig ismerek személyesen, nem kapkodom el. A Fb nem mérvadó, ne törődj vele.

2011. okt. 12. 12:51
 3/6 anonim ***** válasza:

Igaza van az elso ket hozzaszolonak, a facebook nem mervado. Ket ev nem sok egyaltalan. Legyel uriember, viselkedj termeszetesen, ha mar viszonozta a "jeleidet", akkor sinen vagy. (vagy) legyel turelmes, vard ki a megfelelo pillanatot, pl egy kisseb beszelgetes, mikor ki mentek cigizni vagy ilyesmi, es akkor dobd be magad! Sok sikert!

19/F

2011. okt. 12. 13:08
 4/6 A kérdező kommentje:

2évet azért írtam, mert igaz hogy magas vagyok, de a korom ellenére elég babaarcú vagyok(gyakran még mindig kérek a személyim mindenhol), és a lányokat általában zavarja a fiatalabb srác...

Egyébként utólag énis rájöttem hogy az fb hülyeség, mert túl nyomulósnak látszik. A cigizős dologgal egyébként csak az a baj, hogy a haverok ott vannak a közelben, és olyankor szintén leblokkolok valamelyest, mert egyik haver olyan jeleket küld a tekintetével kb. hogy dugná a csajt és közben röhög, a másik meg még ennél "jobbat", és úgy elég nehéz...

2011. okt. 12. 13:47
 5/6 Lily Aldrin ***** válasza:

A pultosoknak mndig 2 ponttal többet érnek a valódi pontszámuktól, mert sokan csapják nekik a szelet. Ez tény.

Így, ha tényleg akarsz valamit, össze kell szedned magad, mert nem hiszem hogy sok nő szereti a "tutyimutyi" pasikat, ne görcsölj rá, csak spontán frappánsan és viccesen közeledj.

Ne habogj, kérdezd meg hogy van kedve meginni veled valamit...

Nem kell ezen agyalni, ezzel görcsölöd magad:)

2011. okt. 12. 14:39
 6/6 A kérdező kommentje:
fejlemény: mint kiderült, már nem dolgozik ott, és másoktól azt is hallottam hogy "elvileg" van valakije, de ez még nem mond semmi konkrétat...a másik meg nem is biztos hogy már visszatér a munkahelyére...mit tegyek? fősulin tanul, többet nem tudok ezen és a nevén kívül :(
2011. okt. 13. 23:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!