Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy hívjam el randira a 2évvel idősebb lányt? 20/F
Gyerekes kérdés tudom, de annyira megragadott hogy nem tudom mit kezdjek...
Az egész úgy kezdődött, h nemrég megismertem egy nálam 2évvel idősebb kocsmában dolgozó lányt, akivel nem igazán tudtam a barátaim jelenléte miatt beszélgetésbe keveredni, csupán csak 1-2szóra. Testbeszédéből(hajigazítás, szemezgetés, akkor jött ki rágyujtani mikor én stb.)úgy szűrtem le, hogy tetszem neki, de egyszerűen annyira megragadott, hogy ha róla van szó leblokkolok...
Fb-n be jelöltem hogy hátha ott valamit majd összetudok hablatyolni neki írni, de nem jelölt vissza pedig már volt fent azóta. Valami segítséget légyszi!:)
A 2 évvel idősebbet is úgy kell randira hívni, mint a veled egykorút. Odamész hozzá és megkérdezed, hogy meginna-e veled egy kávét, elmenne-e veled valahova... mittudomén, találj ki valamit.
Izgulni fölösleges, vesztenivalód nincs, legfeljebb nyersz egy randit :-)
A Fb-on én sem jelölgetek vissza kapásból mindenkit, van, akit akár két hétig is "jegelek", míg eldöntöm, hogy jöhet, vagy mehet. Ha valakit nem, vagy alig ismerek személyesen, nem kapkodom el. A Fb nem mérvadó, ne törődj vele.
Igaza van az elso ket hozzaszolonak, a facebook nem mervado. Ket ev nem sok egyaltalan. Legyel uriember, viselkedj termeszetesen, ha mar viszonozta a "jeleidet", akkor sinen vagy. (vagy) legyel turelmes, vard ki a megfelelo pillanatot, pl egy kisseb beszelgetes, mikor ki mentek cigizni vagy ilyesmi, es akkor dobd be magad! Sok sikert!
19/F
2évet azért írtam, mert igaz hogy magas vagyok, de a korom ellenére elég babaarcú vagyok(gyakran még mindig kérek a személyim mindenhol), és a lányokat általában zavarja a fiatalabb srác...
Egyébként utólag énis rájöttem hogy az fb hülyeség, mert túl nyomulósnak látszik. A cigizős dologgal egyébként csak az a baj, hogy a haverok ott vannak a közelben, és olyankor szintén leblokkolok valamelyest, mert egyik haver olyan jeleket küld a tekintetével kb. hogy dugná a csajt és közben röhög, a másik meg még ennél "jobbat", és úgy elég nehéz...
A pultosoknak mndig 2 ponttal többet érnek a valódi pontszámuktól, mert sokan csapják nekik a szelet. Ez tény.
Így, ha tényleg akarsz valamit, össze kell szedned magad, mert nem hiszem hogy sok nő szereti a "tutyimutyi" pasikat, ne görcsölj rá, csak spontán frappánsan és viccesen közeledj.
Ne habogj, kérdezd meg hogy van kedve meginni veled valamit...
Nem kell ezen agyalni, ezzel görcsölöd magad:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!