Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért mindig az igénytelenek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mindig az igénytelenek, és a fura emberek?

Figyelt kérdés

Fel fogom tenni azt a kérdést, ami borzasztó megosztó lesz.

Minden mellébeszélés nélkül leírom, mit tapasztalok.

Arra lennék kíváncsi, hogy ennek van-e esetleg tudományos, evolúciós háttere, oka.

Én ápolt vagyok (bi lány, 20), arckezelésre járok, a hajam rendben tartom, környezetem sokszor szépnek hív. Sokan megjegyzik, hogy szorult belém ész. Ki is voltam már közösítve, miszerint, "nem lehetek olyan mint te, neked biztos könnyebb minden" Mások könnyebben szeretnek belém, és sok udvarlóm volt. Engem nagyon sok hobbi érdekel, és művész vagyok. Érzelmi alapú kapcsolatra építek párkapcsolatot. Könnyen le lehet nyűgözni, ha a másik érdeklődő.

Udvarlók.

Hogy eddig milyenek?

szöges ellentétben velem:

Büdös, tanulatlan, ápolatlan (mind nő és mind férfi) kínos.

Vagy tényleg a legalja, melegítőnacis kőbányai élvezők, akik a lapos földben hisznek, egyebek. Nem érdekli semmi ember, vagy sokkal fiatalabb mint én (13-16), illetve vagy túlkoros (60) vagy van párja és hármast keres.

Tényleg egyszer sem volt még olyan, hogy legalább egy pontban értelmesen passzolt volna velem valaki.

Szóval: a kemény kérdés:

a kevésbé ápolt, kevésbé okos embereknek, miért hajlandóságuk a végletekig kergetni egy teljesen más értékrendű embert?

Vagy mitől lesz rá gondolatuk, hogy be fogom majd fogadni mindezt?

Ha ennyire vonzó vagyok mégis, akkor nem bújkál bennük egy kis félelem, amitől pl: illedelmesebben kérnek meg valamire?

"szia, tali?" - nulla tisztelettel?

Vagy tényleg csak úgy vannak, bárki jó lesz, és mindent kiaknáznak?

Nekik is járna a boldogság, de valami oka biztosan van, hogy nem a saját osztályukból várnak szerelmet, hanem egy teljesen más világból....

Azoktól is kérdezem, akik hasonló képpen nőttek fel, hogy mit kellene ez ellen tenni, hogy az "igazi" értékrendű személyeket hozzam be az életembe?

Vagy milyen biológiai oka van hogy tényleg az ellentétek vonzzák egymást törvény néha nem igaz?

2021. okt. 24. 17:00
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%
A kérdésed szempontjából nagyon releváns :)
2021. okt. 24. 18:34
 22/25 A kérdező kommentje:
hasraütés eddig volt 50+
2021. okt. 24. 18:36
 23/25 anonim ***** válasza:
100%

Egyszerűen rossz helyen ismerkedsz, baráti körben keress valakit, aki megfelel az igényeidnek, vagy a hobbidnak megfelelő társaságban, ilyen netes tinder és társait meg felejtsd el...

31F

2021. okt. 24. 18:56
 24/25 anonim ***** válasza:
50 + nagyon nem sok.
2021. okt. 24. 18:58
 25/25 anonim ***** válasza:
Rossz körökben mozogsz, szerintem.
2021. okt. 24. 20:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!