Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért gondolják itt az emberek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért gondolják itt az emberek rögtön azt, hogy ha valaki ronda, akkor igénytelen?

Figyelt kérdés

Még hangoztatják is, hogy "nincs ronda nő, csak igénytelen".

Soha nem voltam igénytelen, de életemben nem tetszettem egy férfinek sem. Nem, nem arról van szó, hogy nem vettem észre, mert esetleg nem voltak elég jó pasik. Nem vagyok szellemi fogyatékos, feltűnt volna, ha bárki bepróbálkozik.

Van egy barátnőm, még valamivel jobban is néz ki nálam. Szegény nagyon igyekszik, de 22 éves korára még mindig szűz, és nem saját akaratából.

Most akkor hogy is van ez? Mégse állnak sorba a (szexéhes) férfiak még a rondább nőknél is?

2018. júl. 5. 17:13
 1/9 anonim ***** válasza:
58%

Számomra (nőként) a kövérség rondaság, és ez igénytelenséget is sugároz. Miért nem tiszteli az ember annyira magát, saját testét, hogy odafigyeljen az étkezésére és nem zabál össze-vissza minden sz..rt? Ezzel elkerülhető lenne az, hogy elhízzon az ember.

Az igénytelenség nemcsak ott kezdődik, hogy valaki nem fürdik és nem vált ruhát, az is igénytelenség, ha az ember elhanyagolja a külsejét és a belső tulajdonságait.

Az igénytelenség szerteágazó fogalom.

Gondolkozz el légyszi, hogy miért nem tetszettél eddig egy férfinak sem. Milyen a külső kisugárzásod? Az tükröződik rólad, hogy szereted az életet? Mosolygós és életvidám vagy? Még a szemed is mosolyog?

2018. júl. 5. 17:18
 2/9 anonim ***** válasza:
41%

Lehet mást értenek igénytelenség alatt. Pl. szerintem az is igénytelen, ha egy nő nem tud jól öltözködni. Nem mosatlanba jár vagy ilyesmi, csak egyszerűen nem a hozzá illő ruhát hordja ami kiemeli a nőiességét. Pl alternatív bölcsészdivat szerint öltözködik, topánkába, népviseletbe, kitudja mibe. Lehet neki kényelmes meg ő úgy érzi nincs ezzel baj, közben meg tök gázul néz ki az öltözékében, és öltözködhetne sokkal szebben.

Vagy pl. smink. Sok nő nem sminkel, pedig 2 de lehet 3 pontot is javíthatna a megítélésén ha kitanulná.

Ugyanez vonatkozik a fodrászra, helyes frizura megválasztására is.

Ennyit tudok férfiként mondani első blikkre.

Ja és még tán annyi hogy a 20on éves pasik még túl válogatósak :) Idősebbek már jobban becsülik a nőket.

2018. júl. 5. 17:21
 3/9 anonim ***** válasza:

Pl. én nem szoktam valakit rondának tartani pusztán a genetikai adottságai miatt. Ha valakit lerondázok, az az igénytelensége miatt van. Más esetben nem rondáznám le az arcvonásai miatt, meg ilyesmi.

Amúgy nem is tudom, attól hogy nem próbálkoztak nálad, még nem jelenti azt, hogy ronda vagy. Pl. aki túl zárkózott, nem pasizik, hanem csak várja, hogy "áttörjenek a falain", az is egyedül marad.

Láttam ronda, igénytelen nőket is kapcsolatban, tehát nem tudom, hogy veled mi lehet a baj.

2018. júl. 5. 17:21
 4/9 anonim ***** válasza:
0%

"öltözködhetne sokkal szebben.

Vagy pl. smink. Sok nő nem sminkel, pedig 2 de lehet 3 pontot is javíthatna a megítélésén ha kitanulná."

Egy ostoba, unintelligens ohaszert sem kenek magamra semmit. Sminjelj te, ostob farok.

2018. júl. 5. 17:58
 5/9 anonim ***** válasza:
50%

Nekem az is igénytelen, ha valaki úgy megy utcára, mintha otthon lenne.

Lehet, hogy valaki fürdik rendesen, épek a fogai, tiszta a ruhája és a haja, stb... De igénytelen hatást kelt, ha kócos a haja, vagy ha fésüli a göndör/hullámos tincseit, de nem ápolja és törik az egész meg elveszti a természtes esését, ugyanúgy igénytelen hatást kelt, ha valakinek hiányos a szemöldöke, karikás a szeme, bolyhos a ruhája, van rajta fölösleg... Persze, lehet ettől tiszta meg összeszedett, de azért van a smink meg a többi szar, hogy az ember ne úgy nézzen ki, mint aki az elvonóról jött. Nekem is ocsmány fejem van néha. Vékony a bőröm, emiatt sötét a szemem alja, sápadt a bőröm, a hajam is tele van forgókkalk és olyan, mint egy madárfészek, más meg felkel és rendben van. De ha te tudod, hogy ilyen vagy, akkor tegyél ellene. Én sem megyek úgy emberek közé, pláne nem ismerkedni, hogy nincs rajtam semmi (nem szoktam magam kivakolni, csak egy kicsit finomítok magamon), mert úgy igénytelennek tartom magam. Mert az alap megjelenésem igénytelen hatást kelt. Ez van.

2018. júl. 5. 18:06
 6/9 anonim ***** válasza:
Ez egy elítélet: ami a külsőt adja, sokan azt gondolják, hogy a belső is olyan.
2018. júl. 5. 20:10
 7/9 peca1000 ***** válasza:

Nézz a tükörbe, ès meglátod a választ.

Küldj privátba egész alakos, de ruhás képet, ahogy hétköznap utcára öltözöl.

Megmondom, hogy min változtass.

Ja ès van már feleségem, ajánlatot nem kérek :)

2018. júl. 5. 21:04
 8/9 anonim ***** válasza:

Mert 30+ éves koromra egy kezemen meg tudom számolni hány olyan embert láttam eddigi életem során a korosztályomban, akikre azt mondanám, hogy csúnya az arcuk. Mindenki más simán átlagos kinézetű, jobb és rosszabb vonások keveréke, de nem taszító. Nőt kettőt tudnék csak mondani, aki arcra (szerintem) csúnyák voltak. Alkatra mindkettő vékony, és semmilyen szempontból nem voltak igénytelenek. És mindketten párkapcsolatban vannak (voltak).

Rengeteg olyan embert látok viszont, akit külsőre taszítónak találok, de ennek olyan oka van, amin változtatni lehetne. Extrém elhízás, büdös száj, fölül kopasz de ahelyett, hogy letolná, alul a kevéske karimát hosszúra növeszti és lófarokba fogja stb.

2018. júl. 6. 04:43
 9/9 anonim ***** válasza:

Vagy ugye nem csak a külsőn múlik minden.

Amíg magamnakvaló senkihez nem szólok szürkénél szürkébb egérke voltam addig a kutya nem keresett pedig a 10/6 os szintet minimum megütöm.

De látom azt is, hogy a cserfes jövök megyek embereket mennyien kedvelik annak ellenére is, hogy mondjuk nem a tipikus szépségek.

Ez is nagyon közrejátszik.

Azt meg miért gondolják? Mert az esetek nagy részében így van. Sok ember borzasztóan néz ki, lepatogott körmök, zsíros haj, csupa ragya, lenőtt haj, bolyhos rongyok, alakjához nem illő holmik stb ezeken nem olyan nagy dolog változtatni (már ha akar az ember)

2018. júl. 6. 16:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!