Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szeretnek rögtön úgy belém hogy még csak nem is randiztunk?
Ismerkedek néha neten, és én szeretnék randizgatni, de még mindenféle szerelem nélkül, de nyilván előtte napokat beszélgetünk a neten, és már sokszor ekkor érzem hogy a legtöbb lány már többet akar, ne értsetek félre én is szeretném, de én jobban meg akarom ismerni mielőtt kapcsolatba lépek velük, inkább az ismerkedési fázisban hagyjuk abba mint 1-2 hónap együttjárás után mert ott jobban fog fájni. Tudom a filmek semennyire nem tükrözik a valóságot, de ott van egymás után több randi míg össze jönnek a párok és szép lassan alakul ki a vonzalom.
Más is tapasztalt már ilyet, hogy kb rögtön a legelején már össze jönnének?
Eddig 4/4 lány szinte napok után belém szeretett, van aki tényleg durván, ő vele nem is tudtam folytatni, mert tudtam már egy randin rám mászna, és csak jobban fájna neki az elutasítás. Most is akivel ismerkedem, vagy 3 napja ismerem, de már olyanokat mond hogy gyere ide stb, én meg már lassan kezdek paranoiássá válni.
Hát ez a szerelem nem igazán rólad szól, hanem hogy ők szerelmesek akarnak lenni és végre jössz te, akire rá lehet pakolni a sok felgyülemlett, megéletlen szerelmet. Kapcsolatot sem tőled akarnak, hanem kapcsolatot akarnak.
Én is voltam ilyen lány a társkeresőn...
Nehéz megtanulni ezt kezelni.
Kérdező! Kérlek válaszolj nekem! Te nagyon jól nézel ki, hogy ilyen mázlista vagy? Mert körülöttem az összes pasi arra panaszkodik, hogy szökőévben, ha visszaírnak neki..
Te, nálad ez hogyhogy??? Szépek a vonásaid? Jóképű vagy?
1. válaszadó, igazából én is ilyen vagyok, de én kordában tartom mert volt már csúnya vége, én is szerelmet akarok, viszont csúnyán megjártam mikor az első lehetőségbe bele ugrottam, azóta megtanultam hogy előbb ésszel utána jöhet a szerelem.
3#. válaszadó: A 4# válaszadó alá csak adnám a lovat ha leírám az őszintét szóval csak annyit írok, hogy semmi baj nincs a kinézetemmel, adok magamra és jó a genetikám, emellé mindig kedves vagyok és sokat bókolok. Ennél többet nem tudok. Engem is sok nő pattintott már le, meg kell találni akivel passzol a személyiség, az hogy nem írnak vissza az azért van mert azok csak a gazdag modell pasira várnak aki alá rakja majd az audit, bmw-t, meg a fél váci utcát vagy csak önfényezés, hogy hű de sok matchem van, tehát jól nézek ki típusú csajok.
Hát, én is komolyan azon gondolkodom, hogy ez komoly kérdés-e vagy kamu, nem tudom eldöteni. Mindenesetre nagyon megnyerő külsőd és személyiséget lehet. :D
Kérdező, ha ez így van, akkor olyan lányokkal kéne ismerkedned, akik lassabban esnek szerelembe és szintén több időre van szükségük.
Egyébként meg ezzel én is így vagyok, hogy több időre van szükségem, nem is értem azokat, akik pár nap alatt szerelmesek lesznek meg kapcsolatot akarnak, az nem szerelem, csak erős vonzalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!