Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szeretnek rögtön úgy belém hogy még csak nem is randiztunk?
Ismerkedek néha neten, és én szeretnék randizgatni, de még mindenféle szerelem nélkül, de nyilván előtte napokat beszélgetünk a neten, és már sokszor ekkor érzem hogy a legtöbb lány már többet akar, ne értsetek félre én is szeretném, de én jobban meg akarom ismerni mielőtt kapcsolatba lépek velük, inkább az ismerkedési fázisban hagyjuk abba mint 1-2 hónap együttjárás után mert ott jobban fog fájni. Tudom a filmek semennyire nem tükrözik a valóságot, de ott van egymás után több randi míg össze jönnek a párok és szép lassan alakul ki a vonzalom.
Más is tapasztalt már ilyet, hogy kb rögtön a legelején már össze jönnének?
Eddig 4/4 lány szinte napok után belém szeretett, van aki tényleg durván, ő vele nem is tudtam folytatni, mert tudtam már egy randin rám mászna, és csak jobban fájna neki az elutasítás. Most is akivel ismerkedem, vagy 3 napja ismerem, de már olyanokat mond hogy gyere ide stb, én meg már lassan kezdek paranoiássá válni.
23 vagyok. Maradjunk korrekten annyiban, hogy nagyon foglalkozok a külsőmmel és az öltözködésemmel, mert nem akarok egy kupac... nak kinézni.
És az a gond hogy én is ilyen vagyok mint az említett lányok, csak próbálom elnyomni, de attól még elő tör, és az aktuális lánnyal is szeretném, de még az agyam küzd hogy óvatosan haver. Nagyon szeretet hiányom van igazából én is arra vágyom hogy szeressenek.
Az előző kapcsolatomban 1 rohadt évem szólt arról hogy régen vége volt már minden szerelemnek én meg tengődtem, 6 hónap szenvedés sírás és küszködés árán vettem rá magam a szakításra, ezért vagyok ilyen óvatos ezért aggódok és ezért betegszem bele, soha többet ilyet nem akarok. Felőlem dobjon ki engem a csaj a fenébe, de ha megint olyat fogok ki aki az életben nem szakítana legyen az bármilyen szar akkor az gáz lesz, mert én meg nem tudok.
Az nem baj ha valaki válogat és nem jön össze akárkivel, mert annak nincs is értelme. Ha szeretsz valakit, akkor úgy érzed ő számodra a megfelelő, még akkor is ha tudod, hogy nem tökéletes, mert bármikor jöhet jobb meg szebb, de ha szereted, akkor úgysem érdekel téged a többi lány.
Igen, ilyenkor nyitni kell más felé, de ha ezt a másikat meg nem szereted és úgy érzed nem ő a megfelelő, akkor nem kell erőltetni. Fiatal vagy, bőven ráérsz megtalálni a megfelelő lányt és szerelembe esni. :)
Ahogy férfiakböl úgy nőkből is ÁLTALABAN a "kevésbé kelendőek" (te a KIVÉTELT) erősítő szabály lehetsz) próbálkoznak a netes társkereséssel. Jellemzően sokáig és kevés eredménnyel. Ennél fogva pedig "kiéhezettek" és EGY kapcsolatot akarnak végre meg szexet. Ahogy #1 is írta, ez nem kifejezetten rólad szól.
Egyébként éppen ezen oknál fogva egyáltalán nem mérvadó, hogy neten nyomulnak.
Egyébként ha ez aggaszt, akkor miért nem normálisan, élőben ismerkedsz és randizgatsz? Vagy élőben is egyből szerelmet vallanak?
Minden netes ismerkedőben van valami bibi, olyan nincs hogy ne legyen, szóval ilyen téren én se vagyok kivétel.
Ha totál ismeretlenül csak szemezek egy szép lánnyal, legszívesebben elbújnék annyira zavarba jövök, hát még ha meg kellene szólítani azt pláne nem. De ha neten 1-2 napot beszélgetek valakivel akkor már nincs gond nem vagyok zavarban személyes találkozónál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!