Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt olyan emberek, akiknek a párja elhagyta magát külsőleg?
Olyan (főleg fiatalabb) emberek tapasztalataira lennék kíváncsi, akiknek a hosszú távú párja, élete párja totál igénytelen lett a külsejére és arra, hogy egy kicsit is vonzó legyen a számotokra (nem annyira hízásra gondolok, inkább csak sima megjelenés, öltözködés, alapszintű test ápolás), és nem igazán van semmi különösebb változás, ő így jól elvan.
Ti hogy viselitek lélekben, hogy tudtok ezzel élni, mennyire hat ki a kapcsolat egészére?
Nem vagyok egy külsőközpontú ember, és az exem a kapcsolat elején sem volt Adonisz, de közben nagyon sokat hízott, büdös volt, egyre igénytelenebb lett, ahogy biztosabbnak érzett.
Nem tudom, hogy alakult volna a kapcsolat, ha lelkileg odaadó, kedves lett volna, mert sajnos ott is kimutatta a foga fehérjét, és sajnos érzelmi bántalmazásban részesített.
Most viszont azt gondolom, hogy kár volt elviselni az igénytelenségét, hiszen a személyisége egyáltalán nem ellensúlyozta azt.
55 kilóból 110 lett.
Mindenféle hülyeséget összevásárolt.Porokat,ilyen -olyan eszközöket.Webshopos vackokat.Mindent használta 2,3hétig,majd rakhattuk ki a fészerbe,meg a lomba,mert nem hatasos.De kell a másik,mert az biztos jobb!
Én türelmesen néztem az egészet,ezt a vergődést az évek alatt,és sosem mondtam,hogy ne vegye meg,vagy ne próbáljon vmit.Bizattam,támogattam.Csináld!Az éveken át minden ilyen fellángolás max 1 hónapig tartott,(a cetlebel órák kb 2 hónapig)aztán csak hízott tovább.Mas problémák is voltak a kapcsolattal.Elegem lett.
Már mással élek együtt.
F
8#
Ja hát igen.Végülis én neveltem fel egyedül a 2 gyerekemet,miután elkezdett eljárogatni,majd elköltözött,majd 1 ev mulva visszaköltözött volna .ilyen erzelemmentes férj voltam.
Okoska!
Akkor szóljál be valkinek,ha ismered a részleteket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!