Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a partner bevallja, hogy a személyiségembe szeretett bele, az egyenlő azzal, hogy számára nem vagyok vonzó külsőleg?
Ha meg a tested dicsérte volna meg akkor azon sírnál, hogy darab húsként kezel.
Hogy idézzek egy kalsszikust: "Minden nőnél van jobb nő, Minden bajnok legyőzhető."
Eleve lehet szerencsétlen csak azért mondta, mert nem akarta hogy azt hidd hogy csak a tested miatt van veled. Szerintem nem kell ebbe semmit se belelátni, örülj neki hogy veled van. Ha nem lenne veled és úgy mondaná amit mondott akkor jogosan gondolnád, hogy rondának tart de így nem tudom mi a bajod.
Minden új nap új ajándék
Mer' az egész csak játék
Nem én kekeckedem, de mindenki nap, mint nap tesz azért, hogy tetszen magának és másoknak egyaránt
Na most akkor tovább mennék, mert van olyan aki még ennél is többet tesz, mert amikor meglátja magát egy képen talán nem szeretné magát egyből elhányni és ezzel a személyiség szöveggel azok háritanak, akiknek nem tetszel csak amúgy jó vagy jelenleg, mert újdonság és annak a varázsa
Úgy hogy ha valaki így akarna jövőben valakinek kedveskedni, az felejtse el ezt, mert ebben a kedves mondatban több lealacsonyító tartalom, mint az azt dicsérő
Nekem véletlen se ez jönne le.
Ha nincs testi vonzalom, akkor nincs lehetőség a belsőt megismerni.
Tulgondolod.
"Ha a partner bevallja, hogy a személyiségembe szeretett bele" az egyenlo azzal, "hogy a személyiségembe szeretett bele".
Minden tovabbi ki nem mondott gondolatot mar te gyartottal hozza, amiert o nem felelos. Te ellenben igen. Nem tudom, hogy mi a helyzet a kapcsolatotokkal, de nok akkor szoktak igy viselkedni, amikor mar a ki akarnak lepni belole. Akkor mar mondhat nekik barmit az ember, a pozitiv resze elszall es atkonvertaljak az egeszet egy nagy negativ dologra, ami csak erositi bennuk az elhatarozasuk helyesseget. Szedd ossze magad, mert legyur a kishituseged.
43F
Egyedül veled van a probléma. Nem mondta,hogy szép vagy vagy csúnya. Külsőtől független dolgot mondott és mégis nem elkülönítve értelmezed.
Lehet egyátalán nem tudja a külsejével senki sem megfogni érzelmileg és neki a szerelemhez az emocinális értékek feltétlenül szükségesek. A kongnitív dolgok a kérdésed alapján, nem tartoznak bele túlnyomóan a love teljesüléséhez nála.
Nekem minden ember csúnya, ha ez megnyugtat.
Nem tud megfogni a külső.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!