Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha a partner bevallja, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a partner bevallja, hogy a személyiségembe szeretett bele, az egyenlő azzal, hogy számára nem vagyok vonzó külsőleg?

Figyelt kérdés
Nekem ez úgy jön le, hogy tetszel amúgy személyiségileg, de ha szembe jön egy külsőre tetsző és szintén jó személyiség akkor ez idáig tartott.
2019. szept. 1. 22:40
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
80%

Szerintem nem igaz, hogy személyiségbe szeretünk bele.

Nem lehet egy embert darabokra boncolni. A test, a lélek vagy személyiség szorosan összetartozik, A szerelemnek erős része a testi vonzalom, aki ezzel nem akar szembenézni, az nem a valóságban él. Ugyanakkor kell hozzá nyilván a kisugárzás, személyiség is. Az igazi szerelemben a másik tökéletes számomra mind testileg, mind lelkileg. Minden más csak megalkuvás. Nagyon szép világ lenne az, ahol tényleg egymás személyiségébe szeretnénk bele.

2019. szept. 2. 02:36
 12/20 anonim ***** válasza:
61%

"A szerelemnek erős része a testi vonzalom"

Az nekem úgy van, hogy valakinek meglátod a lelkét, mint egy rivaldafény sugározna rá, és attól hirtelen megszépül.

A többi test számomra undorító.

Semmilyen más körülmény között nem tudok szépnek vagy vonzónak látni egy fizikai testet.

Különben is a nőknek a taktilis ingerek az elsődleges szexuális érzékei, nem a vizualitás, és hát én nő vagyok.

2019. szept. 2. 02:51
 13/20 anonim ***** válasza:
68%
Szerintem ezt túlagyalod. Szeret téged, nem ez a lényeg?
2019. szept. 2. 04:56
 14/20 anonim ***** válasza:
65%

Nem.

Ez azt jelenti, hogy már annyira sekélyesen, felszínesen kizárolagosan CSAK a külsőség számít, hogy egy ilyen "vallomást" már értelmezni sem lehet.

Elképzelni sem lehet, hogy egyáltalán létezik más érték.

2019. szept. 2. 06:37
 15/20 anonim ***** válasza:
23%
A személyiségedbe az kamuhárítás, a pénzed lesz a nyerő :)
2019. szept. 3. 16:56
 16/20 anonim ***** válasza:
73%
Ki pontozta le #14 választ? Aki magára ismert és ez kognitív disszonanciát váltott ki benne? :D
2019. szept. 3. 17:03
 17/20 anonim ***** válasza:
78%
Nem, ez azzal egyenlő, hogy hülye vagy. Nyilván ha nem tetszenél neki, nem lenne veled. Ő tényleg önmagadért szeret, aminek örülnöd kéne.
2019. szept. 3. 17:39
 18/20 anonim ***** válasza:
83%
Nem ezt nem úgy érti! Ezt vedd olyan szitunak hogy meglátott megtetszett a külsőd, aztán elkezdtetek beszélgetni és szerelmes lett a belsődbe. Külső megfog belső megtart. Aki a külsődbe szeret bele, azzal vannak gondok. Te közelednél olyan emberhez úgy aki egyáltalán nem szimpi? Mert én nem! Kell a külső, de a belső is hozzá. Vagy jobb lenne ha azt mondaná hogy szerelmes lettem a külsődbe, de a belsőd rohad? Hidd el mind a kettő kell ahoz hogy a párok együtt maradjanak. Én egyszer próbáltam meg olyannak aki nem tetszett külsőre...1 hónapot birtunk ki...aztán rá jöttem hogy undorodom és a hülyeségem miatt meg bántottam egy embert. Ezért soha többet.
2019. szept. 3. 17:59
 19/20 anonim ***** válasza:
78%
Azt mondta, hogy beléd szeretett. Mi a baj?
2019. szept. 4. 08:15
 20/20 anonim ***** válasza:
62%
Szerintem mind a kettő, külső is belső is fontos. Tény, hogy én pl ha elsőre nem is látom a külsőségeket annyira vonzónak, de a személyisége nagyon megnyerő, akkor az számomra megszépíti a külsőt is valamennyire és könnyebben meglátom az apró dolgokat amik utána tetszeni fognak a külsejében is. Jó, persze ez valamilyen minimális vonzalom nélkül nem lehetne. Nem tudom, hogy pontosan hogy értette, aki neked ezt mondta.
2019. szept. 4. 08:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!