Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a partner bevallja, hogy a személyiségembe szeretett
bele, az egyenlő azzal, hogy számára nem vagyok vonzó
külsőleg?
Szerintem nem igaz, hogy személyiségbe szeretünk bele.
Nem lehet egy embert darabokra boncolni. A test, a lélek vagy személyiség szorosan összetartozik, A szerelemnek erős része a testi vonzalom, aki ezzel nem akar szembenézni, az nem a valóságban él. Ugyanakkor kell hozzá nyilván a kisugárzás, személyiség is. Az igazi szerelemben a másik tökéletes számomra mind testileg, mind lelkileg. Minden más csak megalkuvás. Nagyon szép világ lenne az, ahol tényleg egymás személyiségébe szeretnénk bele.
2019. szept. 2. 02:36
"A szerelemnek erős része a testi vonzalom"
Az nekem úgy van, hogy valakinek meglátod a lelkét, mint egy rivaldafény sugározna rá, és attól hirtelen megszépül.
A többi test számomra undorító.
Semmilyen más körülmény között nem tudok szépnek vagy vonzónak látni egy fizikai testet.
Különben is a nőknek a taktilis ingerek az elsődleges szexuális érzékei, nem a vizualitás, és hát én nő vagyok.
2019. szept. 2. 02:51
Szerintem ezt túlagyalod. Szeret téged, nem ez a lényeg?
2019. szept. 2. 04:56
Nem.
Ez azt jelenti, hogy már annyira sekélyesen, felszínesen kizárolagosan CSAK a külsőség számít, hogy egy ilyen "vallomást" már értelmezni sem lehet.
Elképzelni sem lehet, hogy egyáltalán létezik más érték.
2019. szept. 2. 06:37
A személyiségedbe az kamuhárítás, a pénzed lesz a nyerő :)
2019. szept. 3. 16:56
Ki pontozta le #14 választ? Aki magára ismert és ez kognitív disszonanciát váltott ki benne? :D
2019. szept. 3. 17:03
Nem, ez azzal egyenlő, hogy hülye vagy. Nyilván ha nem tetszenél neki, nem lenne veled. Ő tényleg önmagadért szeret, aminek örülnöd kéne.
2019. szept. 3. 17:39
Nem ezt nem úgy érti! Ezt vedd olyan szitunak hogy meglátott megtetszett a külsőd, aztán elkezdtetek beszélgetni és szerelmes lett a belsődbe. Külső megfog belső megtart. Aki a külsődbe szeret bele, azzal vannak gondok. Te közelednél olyan emberhez úgy aki egyáltalán nem szimpi? Mert én nem! Kell a külső, de a belső is hozzá. Vagy jobb lenne ha azt mondaná hogy szerelmes lettem a külsődbe, de a belsőd rohad? Hidd el mind a kettő kell ahoz hogy a párok együtt maradjanak. Én egyszer próbáltam meg olyannak aki nem tetszett külsőre...1 hónapot birtunk ki...aztán rá jöttem hogy undorodom és a hülyeségem miatt meg bántottam egy embert. Ezért soha többet.
2019. szept. 3. 17:59
Azt mondta, hogy beléd szeretett. Mi a baj?
2019. szept. 4. 08:15
Szerintem mind a kettő, külső is belső is fontos. Tény, hogy én pl ha elsőre nem is látom a külsőségeket annyira vonzónak, de a személyisége nagyon megnyerő, akkor az számomra megszépíti a külsőt is valamennyire és könnyebben meglátom az apró dolgokat amik utána tetszeni fognak a külsejében is. Jó, persze ez valamilyen minimális vonzalom nélkül nem lehetne. Nem tudom, hogy pontosan hogy értette, aki neked ezt mondta.
2019. szept. 4. 08:39
Kapcsolódó kérdések: