Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogy beszélnétek meg a problémákat, ha a párotok egyszerűen sehogy nem hajlandó partner lenni benne?
Barátnőmmel az utóbbi időben csak veszekszünk, mert nem lehet megbeszélni vele semmit, bármit mondok, én vagyok a rossz, bármit csinálok, akkor is szintén én vagyok a rossz.. Igazából rájöttem hogy elég éretlen gondolkodása van, ez a legfőbb gond amiért nem tudjuk megbeszélni a dolgokat.
Volt valaki hasonló szituációba?
Van valakinek tapasztalata abban, hogy hogyan lehet kommunikálni egy elég gyerekes gondolkodású lánnyal?
Bármit megszeretnék beszélni, nem hajlandó, vagy jön a "most nem akarok erről beszélni" dumával, de nem csak egyszer hanem mindig..
Vagy akármit mondok neki, engem hibáztat mindenért ami létezik :D
22 éves egyébként. :)
Bepótolod a szülői pofonokat vagy majd utánad más.
32/f
Őszintén több dolog is van na most hogy melyik mukodik pont rajta azt ki kell deritened de szerintem a 22 év mos semmi! Ma a világ az érett gondolkodásban le lassult! Ez nem feltétlenül baj persze
Na az egyik az állításaidat támaszd ki logikus érvekkel pl: szeretnek veled beszélni, mit gondolsz erről (kezdésnek) szeretnéd hogy ez a kapcsolat jó legyen mert szereted őt vele akarsz lenni! Esetleg meg kérdezni hogy tettel e valami bántó vagy rossz dolgot (figyi hid el néha nem vesszunk észre ha meg bantjunk a nőket!!!) (meg lehet hogy menstruál és ilyenkor ingerlekenyek...) és pl ha valami nem tetszik vagy problémád van akkor elmondani szeretnek veled meg beszélni a problémákat mert azt akarom hogy működőképes legyen a dolog de te mindig ki bujsz előle! Stb stb
Nos a masik meg az érzelmi zsarolás manipuláció (rossznak hangzik de ha tényleg szereted és ő a hibas akkor használni lehet!) meg mondod hogy a barátnőm vagy de még is mindig kiabálsz velem, rossznak állítasz be hogy ha ennyire utalsz akkor miért vagy velem? Akkor menj máshoz! Fejezunk itt és most ezt be! Ha veled nem lehet normalisan beszélni!
Remelem segítettem :D de szerintem próbáld meg a kettő között ne legyél annyira zsarnoki de ne is gyengéd, egy jol határozott logikusan kissé agresszívan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!