Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi van, ha nem tetszik külsőleg a párom?
Barátommal másfél éve vagyunk együtt. Barátokként kezdtük, abszolút nem volt az esetem, régebben csúnyának is tartottam. Aztán egyre közelebb kerültünk egymáshoz, nagyon beleszerettem, működött a kémia is. Jó volt a szex, minden területen passzolunk.
Azt éreztem, hülye voltam addig, hogy hogyhogy nem tetszett, megszerettem a pofiját is.
Most viszont ennyi után, néha kezdek felfigyelni más, helyes pasikra is. Zavar, hogy miért. Képzeltem már el, hogy valami álompasival vagyok.
Szeretem a párom, sosem volt előtte ennyire gondoskodó, támogató partnerem, valószínű, még egy ilyen nem is lenne. Mindent tudunk a másikról, nehéz időkben is csak mi voltunk a másiknak, együtt sok mindenen kerestük mentünk már a másfél év alatt is. (Egyébként előtte 4 évig voltunk csak barátok.)
Mit gondoltok?
Ja, és soha nem tudnám megcsalni! Előbb szakítanék.
26/L
Én egyáltalán nem akartam kapcsolatot, mikor összejöttem vele. Jobban voltam egyedül, de annyira elkezdtem kötődni, hogy állandóan hiányzott, ő volt az első, akivel meg akartam osztani mindent és az egyik találkozónk alkalmával lefeküdtünk. Azóta tart a egész.
Most sem az egyedülléttől félnék, hanem, hogy nélküle lenne rossz. Szeretem teljes szívemből, mindent megtennék érte, legjobb ember, akit ismerek. Az zavar, hogy külsőleg másokat szebbnek látok és nem akarom őt ezzel bántani (hiába nem tud róla..)
Ez az amit egyszerűen nem vagytok képesek felfogni.
Egy NORMÁLIS férfi-nő kapcsolat alapja, ami nélkül nem működik, az az erős kémia.
Hát ha nem tetszik valaki bszhatod. Persze megszeretem, hogyne. Ez lehet beválik aszexuálisoknál, de azoknál akik normális libidóval vannak, max ideig-óráig
Mint nálad. Most engedd el. Igen, kedves, cuki, meg minden, csak épp egy jó barát, nem több
Egy nagy szerelemmel kezdődő kapcsolatot is le kell tudni zárni, ha elmúlik a vágy. Ez van
Én egyáltalán nem akartam kapcsolatot, mikor összejöttem vele. - akkor jó ostoba vagy, és még vele is kib...
Gratulálok a sok eszedhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!