Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi van, ha nem tetszik külsőle...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi van, ha nem tetszik külsőleg a párom?

Figyelt kérdés

Barátommal másfél éve vagyunk együtt. Barátokként kezdtük, abszolút nem volt az esetem, régebben csúnyának is tartottam. Aztán egyre közelebb kerültünk egymáshoz, nagyon beleszerettem, működött a kémia is. Jó volt a szex, minden területen passzolunk.

Azt éreztem, hülye voltam addig, hogy hogyhogy nem tetszett, megszerettem a pofiját is.

Most viszont ennyi után, néha kezdek felfigyelni más, helyes pasikra is. Zavar, hogy miért. Képzeltem már el, hogy valami álompasival vagyok.

Szeretem a párom, sosem volt előtte ennyire gondoskodó, támogató partnerem, valószínű, még egy ilyen nem is lenne. Mindent tudunk a másikról, nehéz időkben is csak mi voltunk a másiknak, együtt sok mindenen kerestük mentünk már a másfél év alatt is. (Egyébként előtte 4 évig voltunk csak barátok.)

Mit gondoltok?

Ja, és soha nem tudnám megcsalni! Előbb szakítanék.

26/L

2021. máj. 7. 14:00
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
61%
Ha én szeretek vkit akkor nekem ő a legszebb akkor is ha senki másnak nem tetszik. Úgy gondolom nem szereted eléggé....
2021. máj. 7. 14:06
 2/20 anonim ***** válasza:
63%
Szerintem szakíts.
2021. máj. 7. 14:06
 3/20 anonim ***** válasza:
96%
Én is voltam már együtt az életben párszor olyan emberekkel, akik konkrétan nem tetszettek vagy nem találtam őket "elég" vonzónak csak külsőre. Nekem is megvoltak ezekre a magam egyéb motivációi, mint ahogy nálad is, mert úgy voltam vele nem a külső az egyetlen dolog a világon, na próbáljuk meg. Megbántam az összes ilyet. Azóta inkább vagyok tovább egyedül néha, keresve egy olyan embert kicsivel tovább, aki ebben is megfelel nekem, minthogy összejöjjek olyannal, aki iránt nem érzek külsőre vonzalmat. Úgy érzem régen görcsösebben akartam kapcsolatot, ezért is jöttem össze velük, ma már ezt jobban elengedtem, nem vagyok olyan görcsös.
2021. máj. 7. 14:08
 4/20 anonim ***** válasza:
33%
Eddig a társ volt a fontos, most meg bekapcsolt a hipergámia 30 előtt, tök normális, menjél hajkurászd mr alfát aztán 30 felett kezdődhet a holvannakanormálispasik.
2021. máj. 7. 14:09
 5/20 A kérdező kommentje:

Én egyáltalán nem akartam kapcsolatot, mikor összejöttem vele. Jobban voltam egyedül, de annyira elkezdtem kötődni, hogy állandóan hiányzott, ő volt az első, akivel meg akartam osztani mindent és az egyik találkozónk alkalmával lefeküdtünk. Azóta tart a egész.

Most sem az egyedülléttől félnék, hanem, hogy nélküle lenne rossz. Szeretem teljes szívemből, mindent megtennék érte, legjobb ember, akit ismerek. Az zavar, hogy külsőleg másokat szebbnek látok és nem akarom őt ezzel bántani (hiába nem tud róla..)

2021. máj. 7. 14:12
 6/20 anonim ***** válasza:
80%

Ez az amit egyszerűen nem vagytok képesek felfogni.

Egy NORMÁLIS férfi-nő kapcsolat alapja, ami nélkül nem működik, az az erős kémia.

Hát ha nem tetszik valaki bszhatod. Persze megszeretem, hogyne. Ez lehet beválik aszexuálisoknál, de azoknál akik normális libidóval vannak, max ideig-óráig

Mint nálad. Most engedd el. Igen, kedves, cuki, meg minden, csak épp egy jó barát, nem több

Egy nagy szerelemmel kezdődő kapcsolatot is le kell tudni zárni, ha elmúlik a vágy. Ez van

2021. máj. 7. 14:35
 7/20 anonim ***** válasza:
57%

Én egyáltalán nem akartam kapcsolatot, mikor összejöttem vele. - akkor jó ostoba vagy, és még vele is kib...

Gratulálok a sok eszedhez.

2021. máj. 7. 14:35
 8/20 anonim ***** válasza:
90%
ha jó a szex nem mindegy hogy néz ki.
2021. máj. 7. 14:52
 9/20 anonim ***** válasza:
85%
Ezért nem kell összejönni olyannal, aki már elsőre nem jön be. Amikor elszáll a rózsaszín köd ez történik.. nemsokára a hülye tulajdonságai is idegesíteni fognak és nem fogod érteni hogy tulajdonképpen miért is jöttél vele össze.
2021. máj. 7. 15:46
 10/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen ezeket a kellemes hangvételű hozzászólásokat. Igazából folyamatosan csak azon lennék, hogy megmagyarázzam, hogy mennyire szeretem őt, de felesleges. :)
2021. máj. 7. 15:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!