Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajom legjobb barátnőjének nagyon bejövök de közben utál. Nekem is nagyon tetszik külsőleg, de én sem tudom elviselni. Ennek ellenére vibrál köztünk a levegő! Hogyan lehetne feloldani ezt a dolgot?
Sok kellemetlenségem van belőle. Utáltam mindig is a csajt, ő se bír engem, beszól, pofákat vág, szid engem, de közben meg vonzódom hozzá. Viszont a barátnőmbe vagyok szerelmes! De közben meg van ez a fura érzés, nem is értem hogyan lehet ez! Mi ez az érzés olyan valakivel akivel 2 percet nem bírunk ki egymás társaságában!? A csaj sokszor részegen rámjön! Veszekedik velem a barátnőm jelenlétében, mindent mond rám, aztán ha kettesben maradunk ajánlatot tesz, közel jön hozzám, megmarkol. Legutóbb már addig ment el hogy a barátnőmnek mondta meg részegen csajbulin hogy milyen jó pasi vagyok szerinte külsőleg! Kicsit féltékeny is lett a barátnőm,de aztán én lettem számonkérve hogy mi ez amikor eddig mindig szidott engem, azt akarta dobjon ki! Volt olyan is hogy vittem őket haza buliból, fáztam nagyon, vacogtam, erre a csaj mindenki előtt azt mondta: majd ha hazaértünk akkor alaposan (sic!) felmelegít, ez a minimum az ingyen fuvarért. Szerencsére a párom annyira részeg volt hogy nem emlékszik rá, de mindenki nagyot nézett.
Szeretem a barátnőmet! Hogyan lehetne kivédeni ezt az egészet? Volt valaki már így? A kapcsolatot kéne a csajjal megszakítani, de a legjobb gyerekkori barátnője, szüleik szomszédok, állandóan nálunk lóg (még a végén be is költözik mert nem tud meglenni az albijában). Mi ez a zsigeri utált egymással szemben, közben meg legszívesebben egymásnak esnénk???
Barátaim szerint egyszer kéne lerendezni rendesen a csajt és utána megoldódna a dolog azonnal. De én megcsalásra képtelen lennék!
Jó kis barátnő az ilyen, igazi kincs!!!!
1. Vagy elmondod a barátnődnek, és vége lesz a barátságuknak.
2. Vagy eltűröd
3. Vagy megfekteted a csajt
4. Vagy beszélsz a fejével, de kétlen hogy abba hagyná (durva megszégyenítéssel talán)
5. Vagy cseszteted és harc lesz
Melyik a szimpatikus?
Hat ez nagyon gusztustalan.
Az en baratnom es az exem is utaltak egymast , ugyanakkor hallottam egy ket dolgot , hogy az ex megfektetne es lattam a baratnon valamit mikor meg nem voltam egyutt az exel , ami miatt azota sem bizom meg benne. Pedig gyerekkori baratsag lenne ez..
"Hogyan lehetne feloldani ezt a dolgot?"
Úgy, hogy nem (vagy nem "jól") rezonálsz a kommunikációira.
Ez ugyanis szintén szerelem, csak épp az aggresszívabb verzió.
Tehát vagy ne szívózz te is vele (például vedd komolyan, amit mond és reagálj annak megfelelően egy határozott NEM-ként értelmezhető kommunikációval), vagy ne is foglalkozz a szívózásaival egyáltalán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!