Lányok! A külsőtök kapcsán számotokra mik a feltételei annak, hogy maximálisan teljesnek, nőiesnek érezzétek magatokat? Külsőleg mi tesz hozzá a "legjobb formátokhoz"?
Hangulat függő. Van, hogy ki vagyok sminkelve, be van csinálva a hajam, miniruhában meg magassarkúban vagyok, fél órára, hogy induljak bulizni, és így belém hasít hogy "uhhhhhh fúj nem. Inkább nem" :D
Máskor meg itthon ülök pizsamában, kócosan, szürcsölöm a is teámat, és "úristen, hogy kÉPES A VILÁG ILYEN SZExistennőt kezelni!!! a világ még nem áll készen erre a testre!" :DDD
Egyébként általában edzés után vagy közben mindig jól érzem magam, olyankor mindig szuper elégedett vagyok magammal, akkor is, ha épp csorog a pofámról az izzadság és valószínűleg büdös is vagyok.
Ha lelkileg nem vagy jól, akkor mozogj. Sétálj egyet mikor süt a nap, fuss, jógázz, pilatesezz.
Ettől jobban fogod magad érezni.
Utána meg kicsinosítod magad.
Nem tudom milyen gondod van, de nálam mostanában gyógyír ez:
frissen mosott haj, bőrradír, arcpakolás
megfelelő epiláltság
jó illat (parfüm, tusfürdő, testápoló)
aztán ha megyek vhova akkor valami szűk ruha (akár nadrág + felső akár ruci lényeg h kiadja az alakom)
smink műszempilla
műköröm (járok rendszeresen)
önbarnító
arany ékszerek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!