Melyik videokártya lenne a legjobb választás egy Intel Core 2 Duo E4600-as processzor mellé amit maximálisan kitudd hajtani? Főként játékokhoz.
A konfiguráció: Öcsém játszik rajta. :)
Alaplap: Asus (Nem tudom pontosan milyen. VGA helye: PCIExpress)
Processzor: Intel Core 2 Duo E4600 2,4 GHz
Memória: 3,5 GB
Videokártya: Integrált Intel 82945G Express Chipset Family
Táp: M-tech 400W
Jelenleg a:
League of Legends: 10 fps
Counter-Strike Source: 2-5 fps (kivétel AWP-s pályák: laggmentesek? Hogy ez mitől van azt nem tudom) :D
Orcs must die 2: El se indul
Mount&Blade Warband: Öhm hát szivárványszínű a karakter haja valamint a fák lombjai. :D
Táp csere nélkül leginkább semmilyet.
Ha beszerzel (akár használtan) egy FSP APN 350W-t vagy Chieftec CTG 400W-t,akkor egy HD7770/R7 250X/GTX750 még nem pénzkidobás mellé,főleg ha legalább 1440x900 vagy nagyobb felbontású monitorod van.
#1. Igaz azt elfelejtettem :) 1280x1024 a max :/
Árban elősször olyan 15 000-re gondoltam :D De való igaz, jobban megérné egy erősebb VGA. GTX 650-nél mennyivel erősebb a R7 260X? Másik hogy egy ennyvel újabb kártya nem fogja vissza a gép telejesítményét?
40 000-em van rá.
#2. A táp az annyira rossz, vagy mi mert ezt így nem értem? Mármint magával a teljesítményével van a gond vagy szimplán a márka megbízhatósága? Nem nagyon szeretnék új tápot venni. :/ De ha muszáj akkor megoldom, természetesen. :)
A kártya jó választás, de tápegységből inkább ezt, kb 300ft drágább:
Köszönöm :)
Azt nem tudom azt jól láttam hogy az FSP 460w tápon csak 1 molex van?
Megnéztem gyors lekaptam a gép oldalát.
2db molex és 1db SATA kell.
Az FSP tápba sajnos csak 1 van.(Megtaláltam a hivatalos oldalt) :)
Úgyhogy a Chieftec lesz a nyerő.
Köszönöm a válaszokat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!