Melyik most a legjobb okos telefon maximálisan 30000 FT-ért?
Egy nagyon érdekes kérdés ként szeretném érdeklődni hogy 30000 Ft-ért kártya független okos telefon után keresgélek manapság. Mivel közismert helyeken kutatok a google által.
Aki tud esetleg valami jó oldalt vagy egy jó telefont. (Nem használt kacat oldalakon mert én új kacatot akarok venni)
Első sorban kamerája miatt szeretném meg venni így 720p-be felvevő ritkaság után is szívesen kutatok.
Kérlek a kérdésre válaszolj. Amúgy is csak egy bennem felmerült kérdés kedvéért érdekel. De volt már fórumba ahol azt mondták hogy felejtsem el a telefont és dobtak egy táblagép linket.
De érdekel egy nagyobb közösség konkrét válasza. Márka - Típus nevet kérdeztem... nem azt hogy mit nem kapok
Oké, akkor hadd fejtsem ki bővebben: a tévében, újságban, neten csomóan nyomják neked, hogy vegyél okostelefont. Miért? Mert van rajta fészbuk, kamera, MP3, meg mérgesmadár. Játszani 14 éves korodig a farkaddal kell, utána majd a barátnő átveszi ezt a szerepet. Facebook, és összes többi funkció elérhető butatelefonon is.
Mire VALÓ egy okostelefon: szervezési funkciók, navigáció, utalások, stb.
Erre 30.000 forintért NEM FOGSZ találni megfelelő telefont, mivel ennyiért csak régi hardvereket tartalmazó, szar példányok vannak, még használtan is.
Ha 30 ezerért veszel bármilyen telefont, készülj fel fagyásokra, laggolásokra, csomó hibára, és arra, hogy az őrületbe fog kergetni, és egy életre megutálod a droidot.
Ha nem akarsz, nem kell hinned nekem. Tulajdonképpen leszarom, te fogsz kidobni 30 ezret az ablakon.
"Egy nagyon érdekes kérdés ként szeretném érdeklődni hogy 30000 Ft-ért kártya független okos telefon után keresgélek manapság. Mivel közismert helyeken kutatok a google által."
Google translate? :D
Akkor írom egyszerűen, hogy te is megértsd:
Ennyi pénzért nem kapsz olyan telefont, aminek jó a kamerája.
Vegyél egy butatelefont meg egy digitális fényképezőgépet, oszt' jónapot.
#8 - Neked köszönöm a kicsit kitérő de pontos választ.
A Huawei Y300 az a telefon amit úgy kinéztem egy ideje mert nekem jelenlegi telefonom a G300-as. A kamerája éppen olyan amire használni akarnám azaz kicsi a kamera felbontása.
Az emlegetett Nokia Lumia 520 specifikációja is tetszik.
Az új Lumia széria egyik darabját se fogtam még a kezembe és rossz híre az árkategóriájához képest nincs is.
"A kamerája éppen olyan amire használni akarnám azaz kicsi a kamera felbontása. " Da fuq? :D
Egyre kevésbé értem a logikádat. Mire akarod használni, ahol pozitívum a kis felbontás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!