Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyik most a legjobb okos...

Melyik most a legjobb okos telefon maximálisan 30000 FT-ért?

Figyelt kérdés

Egy nagyon érdekes kérdés ként szeretném érdeklődni hogy 30000 Ft-ért kártya független okos telefon után keresgélek manapság. Mivel közismert helyeken kutatok a google által.

Aki tud esetleg valami jó oldalt vagy egy jó telefont. (Nem használt kacat oldalakon mert én új kacatot akarok venni)

Első sorban kamerája miatt szeretném meg venni így 720p-be felvevő ritkaság után is szívesen kutatok.

2013. aug. 31. 20:54
1 2
 11/16 anonim válasza:

Vodafone smart mini talán jónak mondható(jelly bean van rajta, 3.5-s kijlző),de nálad kiesik 2 okból:

egyik ok a nevében van, a másik meg a kamerájában.

Gondolom neked jobb lenne egy 5mp-s kamera, mint egy 2mp-s.

Talán segít:

[link]

4 - 5 MPx-eseket listázza ki.

2013. szept. 3. 23:43
 12/16 anonim ***** válasza:

Az, hogy 5 megapixeles a kamera, az még nem jelenti azt, hogy jó képeket csinál.

Ezért mondtam, hogy ennyiért nem kapsz jó kamerájú mobilt - mivel az összes ilyen árfekvésű 5 megapixeles csodának megnéztem a Mobilarénás tesztjét, és mindegyikhez azt írták, hogy fos képeket csinál.

2013. szept. 4. 14:06
 13/16 anonim ***** válasza:

Samsung galaxy mini 2

Tabletet pedig 30-ért ne.

2013. okt. 7. 21:49
 14/16 anonim válasza:
25000-ft-ért lehet venni az Euronicsban Alcatel One Touch Pop c7-et és egész jó telefon nekem is ilyen van.
2015. jún. 16. 10:11
 15/16 anonim válasza:

Dogeek között nézzél azok jók

Bocs hogy ennyit írok csak, de sietek..........

2016. jún. 15. 19:24
 16/16 anonim válasza:

-Doogee y6c

-Doogee x5 max pro

-Huawei y5 ii

2017. jún. 7. 13:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!