Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi van, ha nem tetszik külsőle...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi van, ha nem tetszik külsőleg a párom?

Figyelt kérdés

Barátommal másfél éve vagyunk együtt. Barátokként kezdtük, abszolút nem volt az esetem, régebben csúnyának is tartottam. Aztán egyre közelebb kerültünk egymáshoz, nagyon beleszerettem, működött a kémia is. Jó volt a szex, minden területen passzolunk.

Azt éreztem, hülye voltam addig, hogy hogyhogy nem tetszett, megszerettem a pofiját is.

Most viszont ennyi után, néha kezdek felfigyelni más, helyes pasikra is. Zavar, hogy miért. Képzeltem már el, hogy valami álompasival vagyok.

Szeretem a párom, sosem volt előtte ennyire gondoskodó, támogató partnerem, valószínű, még egy ilyen nem is lenne. Mindent tudunk a másikról, nehéz időkben is csak mi voltunk a másiknak, együtt sok mindenen kerestük mentünk már a másfél év alatt is. (Egyébként előtte 4 évig voltunk csak barátok.)

Mit gondoltok?

Ja, és soha nem tudnám megcsalni! Előbb szakítanék.

26/L

2021. máj. 7. 14:00
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
69%
Szereted, mint embert, mint egy barátot. Ennél a szintnél kellett volna maradnotok, mert most újra eljutottál idáig.
2021. máj. 7. 16:01
 12/20 A kérdező kommentje:
Köszi, de azt majd eldöntöm én.:)
2021. máj. 7. 16:04
 13/20 anonim ***** válasza:
34%

Valaki magyarázza már el, mit jelent az hogy "SZERETEM". Tényleg érdekelne, pusztán azért is, mert egy átlag ember a béka s*gge alatt van mint külsőre, mint belsőre, mint észre. Nem kötekedni akarok, csak megérteni.

Oké, van egy pasid. Na de ha szétnézel, rengeteg sokkal szebb, okosabb, rendesebb, gondoskodóbb van nála. Akkor miért mondod azt, hogy csak ő van nekem, és kb. olyan, mintha az összes többi 100X jobb férfit lehúznál. Vagy az a baj, hogy azok elérhetetlenek? Hogy lehet olyat mondani, hogy a párom a legszebb a világon, amikor ez nevetséges! Vagy hanyan mondátk már ezt a mézes-mázos lőzungot, majd pár év múlva ugyanez a férfi verte a nőt. Akkor hova tűnik ez az hihetetlen nagy szeretet vagy szerelem? Én ezt akkora vakrepülésnek és önámításnak tartom!

2021. máj. 7. 16:54
 14/20 anonim ***** válasza:
93%

Szerintem koncentrálj arra, amit szeretsz benne. Jó embert ezerszer nehezebb találni, mint jóképűt.

A külsején mi nem tetszik? Azzal nincs semmi gond, ha finoman irányítod, hogy mi áll neki jól. Sok férfi és nő teljesen kivirul a párja mellett, ha kap egy kis támogatást és iránymutatást.

Nekem hasonló kapcsolatban az tetszett, hogy a párom mindig éreztette, hogy én vagyok az életben "a legszebb nő". Mindig elkényeztetett. Egyéb okból lett vége. De azóta se volt senki, aki ennyire a tenyerén hordozott volna.

2021. máj. 7. 17:04
 15/20 anonim ***** válasza:
14%
"Szerintem koncentrálj arra, amit szeretsz benne. Jó embert ezerszer nehezebb találni, mint jóképűt." Jajjjj, hagyjuk már ezt az elcsépelt marhaságot! Fogalmazz inkább így: Jó embert remek külsővel 1000X nehezebb találni mint egy átlagost. Így már oké!
2021. máj. 7. 17:06
 16/20 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem hunyd be a szemed, és képzeld el vele a jövődet, és figyelj az érzéseidre, hogy mit vált ki belőled.Mennyire lennél boldog, ha a felesége lehetnél, vagy ha ő lenne a gyerekeid apja..stb.Talán akkor meglesz a válasz.
2021. máj. 7. 19:34
 17/20 anonim ***** válasza:
8%
16. Ez nem valami mexikói szappanopera női főszereplőjének a felkészítője!
2021. máj. 7. 19:37
 18/20 anonim ***** válasza:
90%

#15:

Persze, nyugodtan tönkreteheti az életét azzal, hogy szakít, és évtizedeken át keres valakit, aki tökéletes, és kölcsönös a vonzalom.

Legfeljebb 60 évesen rájön, hogy ideje feladni.

Egy kapcsolatban ezerszer fontosabb a jó belső, mint a jó külső, ami ráadásul múlandó. Azt írja, hogy a szex is jó.

Őt egyedül az zavarja, hogy mások tetszenek neki. Ez meg ilyen: lehet bármilyen helyes pasija, mindig lesz helyesebb, magasabb, izmosabb, stb. Nem vak, nem leszbikus, persze, hogy észreveszi a jó pasikat. Nézni szabad, fantáziálni szabad, csak itt meg kell állni. Aki azt mondja, hogy évek óta (pláne 10+ éve) együtt vannak, és másra se néz, az egyszerűen hazudik.

2021. máj. 7. 22:27
 19/20 anonim ***** válasza:
16%
Miért tartana évtizedekig találni egy olyat, aki tetszik is neki?
2021. máj. 8. 06:56
 20/20 anonim ***** válasza:

Semmi nem történt, csak kicsit elszállt az újdonság varázsa, hogy minden milyen tökéletes egy friss kapcsolatban, felszállt a rózsaszín köd, ennyi. Hagyjuk már, hogy soha senki nem képzelte el magát egy tökéletes külsejű férfival, emiatt tényleg szakítani kell? Ha valaki megesküszik nekem, hogy soha, senkit nem csak képzelt el maga mellett, aki mindenben tökéletes (ami persze nem létezik), vagy nézett meg mást a párja miatt úgy, hogy pár hónapig voltatok együtt, akkor lehidalok.

Kedves Kérdező, nincs semmi baj, ha jól kijöttök, jól érzitek magatokat egymással, fiatal vagy még, ha valami komolyabb kikacsintás lenne a jövőben, akkor persze szakíts, de nem ez volt a kérdés.

2021. szept. 12. 23:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!