Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vannak itt igénytelen emberek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak itt igénytelen emberek?

Figyelt kérdés
2014. júl. 11. 00:17
 1/8 anonim ***** válasza:
nem, itt mindenki igényes.
2014. júl. 11. 00:18
 2/8 anonim ***** válasza:
volt ma egy kérdés egy srác szobájáról na őt nem mondanám igényesnek.
2014. júl. 11. 00:21
 3/8 A kérdező kommentje:
2: belinkeled?
2014. júl. 11. 00:22
 4/8 C0r3 ***** válasza:
100%
Én igénytelen vagyok. Ha nincs életkedvem napokig tudok ülni a gép előtt. Persze fürdök, meg minden, de rohadtul semmi igényem az emberek társaságára :D Külsőben nem vagyok igénytelen, sőt túl igényes is, meg tiszta is. Szóval jól nézek ki, csak abszolút leszarom az embereket. (16F)
2014. júl. 11. 00:23
 5/8 anonim ***** válasza:
2014. júl. 11. 00:23
 6/8 anonim ***** válasza:
Mindenhol sok az igénytelen ember sajnos.
2014. júl. 11. 00:32
 7/8 anonim ***** válasza:

vannak, nemrég olvastam itt egy olyan kérdést, aminek a kiírójára az igénytelen szó se megfelelő

olyan szinten gusztustalan volt, hogy elsőre el se hittem hogy létezik ilyen

de mikor írt még pár választ és kiderült milyen a stílusa, már elhittem

2014. júl. 11. 00:37
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a halálom, amikor azt mondogatják, hogy csináljak már egy kis rendet. Na most rend számomra akkor van, ha egyből, azonnal megtalálom, amit keresek. Nekem az nem rend, ahol keresgetek össze vissza, mert úgy rendeztem be ahogy a vendégeimnek tetszik. Én élek ott, én vagyok otthon. Ha a vendégeknek nem tetszik, majd megszokják, vagy mellőzik a társaságom.
2014. júl. 11. 00:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!