Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek ez túl sok vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez túl sok vagy ti örülnétek neki?

Figyelt kérdés

Szóval van egy specifikus személy (nem annyira ismert content creator) aki tetszik és úgy érzem nagyon hasonlít a gondolkodás módunk és az érdeklődési körünk.

Még sosem tettem ilyet de annyira meg ihletett az érzés amit kiváltott belőlem hogy írtam neki egy verset.

Gondolkodtam hogy el küldöm neki anonymus-ként, mert a vers kb arról szól hogy ha készen állunk megismerkedhetnénk (komoly szándékkal nem intim kapcsolat), mert hangoztatta egyszer hogy még nem akar mélyebb kapcsit.

Ezért úgy gondoltam elég lenne akkor megtudnia ki vagyok ha én is és ő is (legfőképp ő) úgy érzi hogy szeretne komoly kapcsolatot. És mivel amúgy is sosem látott még nem akarnám előre felfedni magam. :) 😊

Ti örülnétek ha kapnátok egy verset ilyen módon valakitől? Vagy szerintetek engedjem el ezt a dolgot? Ciki? ☹️

Nem akarnék a "szia mi újság" klisével rá írni ..😕

L/25

2021. okt. 19. 19:13
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
47%

Szerintem küldd el. Ez vagy te, nyilván kicsit máshogy látod a világot, mint a többség, itt válaszban meg csak általános tapasztalatok alapján kaphatsz tanácsot. Ha ő is ilyen csodabogár, lehet, hogy megérinti.

Ha meg nem, akkor legalább látod, hogy nem rád vágyott, és lehet haladni tovább az élettel.

2021. okt. 19. 20:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!