Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a 17 év korkülönbség már túl sok? [én 35 vagyok a lány 18]
"Ő sokkal érettebb a koránál én meg sokkal fiatalosabban gondolkodom mint a korosztályom."
Legalább egyikőtök lehetne normális.
Oszinten szolva magaddal cseszel ki, a lanynak 18 evesen meg eleg sok ideje van mindenre.
Ezer szazalek, hogy nem maradtok egyutt. A lanynak most kezdodik az elete, rengeteg uj ember, uj impulzus fogja erni az elkovetkezendo 5-8 evben, foleg, ha egyetemre kezd jarni.
Ha kicsit is ambiciozus akkor kulfoldi osztondijak, kulfoldi munkak, TDK talalkozok, hetkoznapi bulizasok, nyari szunetek, es korabeli sracok szazai :D varjak. Te meg dolgozol, adott esetben mar sajat ingatlanod van egy adott helyen, egyre kevesbe szivesen dobod el a kialakult szokasaidat, dolgaidat.
Nem egyenrangu kapcsolat lenne a tietek, hiszen neked sokkal tobb eroforrasod van mar. Az a termeszetes, ha egy par egyutt epiti fel az eletet, nem egeszseges, ha az egyik mar megteremtett dolgokat, a masik meg jon utolag, mert mindig vendegnek fogja magat erezni.
Szoval hiaba tervezel komolyan, es hiaba tisztessegesek a szandekaid, barmekkora osszegben fogadnek arra, hogy 5, de inkabb 2-3 even belul szetmentek. Egyszeruen ilyen az ember fiatalon. Probalkozni akar, tapasztalatokat szerezni. Foleg, ha 18 eves korara meg nem volt senkije, akkor ez meginkabb igaz. A "vegre kapcsolatban vagyok" erzes miatt megnovekedett onbizalmat eszreveszi majd a kornyezete is, es hatvanyozottabban tobb megkeresest fog kapni a korulotte levo sracoktol.
Egy szo, mint szaz: 34 evesen egy 18 eves lany mellett kizarolag az idodet es eroforrasaidat pazarolod.
Semmi értelme.
Most kezdi az életet, amit te már egy évtizeddel korábban megtettél. A mai világban ez baromi nagy különbség.
Én biztos elengedném.
A szüleim között 18 év van, anya 17, apa 35 éves volt, amikor megismerkedtek. A mai napig együtt vannak, és szeretik is egymást.
Én viszont mindig is érzékeltem, hogy túl sok idő van közöttük, vagyis inkább az a gond, hogy teljesen más világban nőttek fel. Meg már gyerekként is arra gondoltam, hogyha például apa már 60 éves "öregember" lesz, akkor anya, aki még fiatalos, vajon meg fogja-e csalni? Vagy hogy mi lesz anyával, ha apa meghal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!