Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lehet kitartó, stabil kapcsolat egy 20 éves lány és egy 26 éves férfi között? Nem túl nagy a korkülönbség?
Egy nagyon szép kezdő egyetemista lánnyal fogok találkozni. Ismerjük egymást már egy ideje, mert 2 éve egy táborban csoportvezetője voltam.
Csak elgondolkodtam közben, hogy én már egy diploma előtt álló dolgozó ember vagyok, ő pedig most kezdi az egyetemet.
Nem lehet ez probléma egy kapcsolatban, hogy nincs a két fél mentálisan egy síkon?
Haveromnak 22 évesen volt egy 16 éves barátnője, és ott nem sültek el jól a dolgok.
Ti hogy vagytok ezzel?
Volt már olyan kapcsolatotok ahol sok volt köztetek a korkülönbség?Hogyan alakult?
Légszi írjátok meg hány évesek voltatok és hova vezetett a kapcsolatotok!
Azért ég és föld ez.
16 évesen még nagyon gyerek. 20 évesen lehet már komoly, céltudatos személyiségű. Szerintem nyugodtan vágj bele.
Én 16 éves voltam, amikor megismertem a párom. Ő 22 volt.
10 éve vagyunk együtt, 5 éve házasok.
Vágj bele nyugodtan!
A fránya matekozàs
20 évesen lehet valaki érett , 30 évesen pedig gyerekes ( mondjuk ő , már nem biztos , hogy valaha megvâltozik )
Egy szóval:
Szemèlyisègfüggő - hogy működik vagy sem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!