Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek lehet kitartó,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek lehet kitartó, stabil kapcsolat egy 20 éves lány és egy 26 éves férfi között? Nem túl nagy a korkülönbség?

Figyelt kérdés

Egy nagyon szép kezdő egyetemista lánnyal fogok találkozni. Ismerjük egymást már egy ideje, mert 2 éve egy táborban csoportvezetője voltam.

Csak elgondolkodtam közben, hogy én már egy diploma előtt álló dolgozó ember vagyok, ő pedig most kezdi az egyetemet.

Nem lehet ez probléma egy kapcsolatban, hogy nincs a két fél mentálisan egy síkon?

Haveromnak 22 évesen volt egy 16 éves barátnője, és ott nem sültek el jól a dolgok.

Ti hogy vagytok ezzel?

Volt már olyan kapcsolatotok ahol sok volt köztetek a korkülönbség?Hogyan alakult?

Légszi írjátok meg hány évesek voltatok és hova vezetett a kapcsolatotok!

2021. júl. 30. 19:28
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
29%
14 évesen felnőtt férfi voltam..
2021. júl. 31. 09:30
 12/24 anonim ***** válasza:
100%

Alapból nem nagy ez a korkülönbség, de ha téged már most zavar, akkor számodra az.

Nem értem miért hozod fel pont az egyetemet mint vízválasztót. Te is jártál egyetemre, tudod milyen egy vizsgaidőszak, milyen stresszel is járhat. Nem arról van szó, hogy te már 18 éves korod óta dolgozol, így nem érted miért nyűgös a párod félévente 2 hónapot.

Azt meg végképp nem értem honnan tudod, hogy mentálisan nem vagytok egy síkon.

Itt azzal lehet probléma, ha a lány mondjuk orvosira megy, mert az hosszú idő és addig nem nagyon tudtok közös életet kezdeni.

2021. júl. 31. 09:33
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
nem számít ilyen kis kor különbség, ismerek nem egy lányt aki 16-17 éves és érettebb mint sok 20+ -os lány.
2021. júl. 31. 09:36
 14/24 anonim ***** válasza:
90%
Amúgy akik szerint a 26 éves annyira felnőtt férfi, azok már 20 évesen a bányában dolgoztak? Mert én 25 évesen fejeztem be az egyetemet és éppen csak pályakezdő voltam a munka világában, de még ezer más tekintetben is abszolút gyereknek éreztem magamat.
2021. júl. 31. 16:40
 15/24 anonim ***** válasza:
77%
Az én szüleim között 500 év van, és köszönik szépen, satöbbi.
2021. júl. 31. 19:23
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
15. Másik véglet: "Jaj minden rendben volt vele egyébként, de amikor megtudtam van köztünk 5 perc korkülönbség akkor megszakítottam vele az ismerkedést, mert én csakis olyan embert keresek, aki tőlem 0-3 perccel idősebb."
2021. júl. 31. 20:22
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen átlagos korkülönbség.
2021. aug. 2. 13:36
 18/24 anonim ***** válasza:
100%

Ezt én sem gondolnám igazán nagy korkülönbségnek.

Az inkább fontosabb, hogy milyen az életviteletek, de az, hogy ő egyetemista te meg nemsokára dolgozni fogsz, az nem mond semmit.

2021. aug. 2. 15:00
 19/24 anonim ***** válasza:
78%

Ezt az egyetemista vs dolgozik már dolgot sem értem. Szerintetek minden egyetemista bebaszva piál minden nap, hajnalig bulizik, össze-vissza kell kefélnie? Aztán amikor valaki belép a munka világába onnantól heti 60 órát dolgozik és hirtelen már csak a karrierje számít neki?

Teljesen fals ez az összevetés. Én nyugodt, csendes egyetemista voltam, klasszikus bebaszós, táncolós bulikra sosem jártam. Viszont dolgozó emberként is elég sok szabadidőm van, nem szakadok meg a munka súlya alatt, pedig piacképes szakmám van.

2021. aug. 2. 17:33
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
Általában azok gondolják, akik életükben nem jártak még egyetem közelében.
2021. aug. 2. 17:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!