Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 16 év korkülönbség sok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

16 év korkülönbség sok?

Figyelt kérdés
Megismertem valakit, aki ránézésre max 5-6 évvel tűnt idősebbnek nálam, aztán tegnap kiderült, hogy 16 évvel idősebb... teljesen ledöbbentem, mert abszolút nem látszik rajta, hogy annyi amennyi. Nagyon szimpatikus és vonzó számomra, viszont tartok tőle, hogy kiütközhet valamiben a korkülönség. Én 29 vagyok, ő 45. Ő sem tudta eddig a koromat pontosan, meglepődött mikor mondatam, valószínüleg többnek hitt, ahogy én őt kevesebbnek. Nem randiztunk még, de elég világos, hogy kölcsönös a szimpátia, viszont így más perspektívát kap az egész. Tudom, hogy elsősorban tőlünk függ meg a mi dolgunk, hogy belemegyünk-e stb, de érdekel, hogy külső szemlélők hogy látják? Milyen olyan dolgok, témák, élethelyzetek lehetnek amiben probléma lehet a korkülönség?
2021. jún. 11. 00:32
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
34%
Pl hogy nem akar majd gyereket ha elvalt es mar fizeti a tartasdijat. Minden gyerekkel romlik az eletszinvonala, karrierje fizetese csucsat pedig mar elerte.
2021. jún. 11. 00:39
 2/14 anonim ***** válasza:
0%
Igen. Te is tudod. Különben nem kérdezned.
2021. jún. 11. 00:43
 3/14 A kérdező kommentje:

1, jogos, de nincs gyereke. Inkább az a kérdés, hogy egyáltalán akar-e, mert én szeretnék majd.

2, tudom, de azt is, hogy az én korosztályomban az istenért nem találkoztam olyannal, akivel működne. 30-35 éves pasik sokszor annyira komolytalanok, hogy nem tudok velük mit kezdeni. Tisztelet a kivételnek, nyilván nem mindenki komolytalan, de nekem hosszú idő után ő az első akiben látok fantáziát.

2021. jún. 11. 00:50
 4/14 anonim ***** válasza:
90%
Tudok ilyen korkulonbseggel párokat. Ami közös/mind a 4-ben/ a férfi extrém módon a tenyerén hordozza a nőt. Biztos a fiatalsága miatt. Általában jóképű, jó potenciaju, anyagiakban sem rossz férfiak. Én csak jót tudok mondani az ilyenről. A nő sokkal jobban meg van becsülte mintha egy hasonló koruval lenne együtt.
2021. jún. 11. 00:55
 5/14 anonim ***** válasza:
29%
Viszont nagyon hamar latszani fog rajta a kor hiaba fiatalos. En 40 vagyok, kislanyos alaparccal, de a borom, illatom sokat valtozott, sot neha a szivem is furan ver. A covid is veszelyesebb egy 40-50 eves emberre. Szerintem meg pont hogy nem becsulik meg, feltekenykednek a fiatal nore allandoan.
2021. jún. 11. 01:31
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Köztünk 11 év van, a 3. évtizedünket tapossuk együtt. Működik, működünk, azonos időben vágyott gyerekeink is vannak. 😊 Nyilván ez nem garancia arra, hogy nektek is jó lesz, de tud működni.
2021. jún. 11. 02:24
 7/14 anonim ***** válasza:
21%
Anyukámhoz pont illene egy olyan férfi, aki 16 évvel idősebb nálam (ő húszévesen szült engem ).
2021. jún. 11. 04:29
 8/14 anonim ***** válasza:
13%
Nem sokk
2021. jún. 11. 04:40
 9/14 anonim ***** válasza:
71%

Mivel te is felnőtt vagy, nem pedig egy tini, vagy egy kis egyetemista, ezért ebből a szempontból oké.

Viszont ha gyereket akarsz, az úgy már gázabb egy kicsit. Anyukám hasonló korú volt amikor engem szült meg, és mit ne mondjak, nincs rosszabb annál, mint hogy fiatalon, szinte gyerekként nézed végig, ahogy a szülőd szép lassan nyugdíjas korú lesz, a húszas éveidben meg (amikor még javában próbálsz rájönni, hogy hogy éld a saját életedet) azon kell gondolkodnod, hogy vajon mikor veszíted el őt, vagy mikor szorul majd gondozásra.

És úgy gondolom hogy ez a fiatalabb társnak is nehéz.

Esélyed sincs rá hogy vele öregedj meg, hanem még erős és egészséges leszel, miközben ő már vénember lesz.

Persze most még nem tűnik olyan soknak ez a korkülönbség, de hosszútávon az lesz.

Szóval ebben az esetben ez nem annak a kérdése hogy gáz-e vagy sem a 16 év, hanem hogy hosszú távon mennyire lesz fájdalmas neked, meg a gyermekednek (akire ugye vágysz) végignézni ahogy szép lassan leépül ez a férfi.

2021. jún. 11. 04:45
 10/14 anonim ***** válasza:

Ismerem szegény férfi helyzetét, a fiatalabbnak kinéző férfiak mindig beszopják :(

Én még csak 30 leszek, de 5-6 évvel szoktak fiatalabbnak nézni, mint amennyi vagyok. A lányok azt hiszik 23-25 éves vagyok, aztán csodálkoznak amikor mondom hogy 29 és már csak emiatt nem akarnak velem ismerkedni. Persze amikor még nem tudták a korom, akkor tetszettem nekik.

2021. jún. 11. 08:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!