Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16 év korkülönbség sok?
1, jogos, de nincs gyereke. Inkább az a kérdés, hogy egyáltalán akar-e, mert én szeretnék majd.
2, tudom, de azt is, hogy az én korosztályomban az istenért nem találkoztam olyannal, akivel működne. 30-35 éves pasik sokszor annyira komolytalanok, hogy nem tudok velük mit kezdeni. Tisztelet a kivételnek, nyilván nem mindenki komolytalan, de nekem hosszú idő után ő az első akiben látok fantáziát.
Mivel te is felnőtt vagy, nem pedig egy tini, vagy egy kis egyetemista, ezért ebből a szempontból oké.
Viszont ha gyereket akarsz, az úgy már gázabb egy kicsit. Anyukám hasonló korú volt amikor engem szült meg, és mit ne mondjak, nincs rosszabb annál, mint hogy fiatalon, szinte gyerekként nézed végig, ahogy a szülőd szép lassan nyugdíjas korú lesz, a húszas éveidben meg (amikor még javában próbálsz rájönni, hogy hogy éld a saját életedet) azon kell gondolkodnod, hogy vajon mikor veszíted el őt, vagy mikor szorul majd gondozásra.
És úgy gondolom hogy ez a fiatalabb társnak is nehéz.
Esélyed sincs rá hogy vele öregedj meg, hanem még erős és egészséges leszel, miközben ő már vénember lesz.
Persze most még nem tűnik olyan soknak ez a korkülönbség, de hosszútávon az lesz.
Szóval ebben az esetben ez nem annak a kérdése hogy gáz-e vagy sem a 16 év, hanem hogy hosszú távon mennyire lesz fájdalmas neked, meg a gyermekednek (akire ugye vágysz) végignézni ahogy szép lassan leépül ez a férfi.
Ismerem szegény férfi helyzetét, a fiatalabbnak kinéző férfiak mindig beszopják :(
Én még csak 30 leszek, de 5-6 évvel szoktak fiatalabbnak nézni, mint amennyi vagyok. A lányok azt hiszik 23-25 éves vagyok, aztán csodálkoznak amikor mondom hogy 29 és már csak emiatt nem akarnak velem ismerkedni. Persze amikor még nem tudták a korom, akkor tetszettem nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!