Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan aki visszautasított mert túl nagynak érezte korkülönbséget?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 23. 11:24
1/5 anonim válasza:
Rengetegen vannak, akik nem akarnak nagy korkülönbséget. Szerintem a világon nincs olyan fiatal nő, aki ne utasított volna vissza több vén papát vagy hozzájuk képest túlkoros férfit.
2/5 anonim válasza:
Igen a csaj 23 volt én 35.
Nála még minden megváltozhatott, a munkahely, a lakhely, időközben még is megismer mást, hiába mondja, hogy így meg úgy szeret.
Á nagyon necces.
Persze szívesen belementem volna mert hát jól néz ki fiatal, de talán csak kihasználtam volna.
3/5 anonim válasza:
Volt nő, aki 7 évvel fiatalabb és kiakadt, hogy fel akartam szedni. Volt aki 19 évvel volt fiatalabb és semmi baja nem volt a korkülönbséggel.
4/5 anonim válasza:
Volt sajnos... Dehat majd jön más ha ő nem akart értékelni..
5/5 anonim válasza:
Volt én 41 férfi ő 27 éves csaj alig 6 hónapot bírt. Teljesen más kategória.. Neken még gyerekes volt kissé. Elnézést akiknek ez bántó esetleg de nem is általánosítani akarok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!