Hogyan utasítsam vissza?
Sziasztok! 14 éves lány vagyok és van egy fiúbarátom (19),nem olyan régen ismerjük egymást,már elég sokat beszélgettünk (barátnőm haverja). (Főként eddig facebook-on,telefonon beszélgettünk) Ő azt mondta hogyha egyszer összjönnénk többet nem eresztene, mert a múltban nagyon sok csalódás érte, és nagyon aranyos, kedves, normális lánynak tart... az a tipikus "nagyon ragaszkodok" típus. Viszont már többször mondta hogy szeret (tele szívecskékkel). A lényeg az hogy nem nagyon bírom az ilyen szintű ragaszkodást és ugye sokkal idősebb is nálam, ezért egyrészt a szüleim sem engednék meg, és azért gondolom hogy a fiúk ilyen korban már többet akarnak egy "kapcsolatban", amit egyenlőre nem szeretnék hogy megtörténjen.. nagyon megkedveltem a srácot mert nagyon aranyos és sugárzik belőle a törődni akarás de úgy gondolom hogy nekem még korai az ilyen szintű kötődés, és nem szeretnék rájönni később hogy én még élni szeretnék. Valaki légyszi segítsen! Nem szeretném sem kihasználni, sem játszani az érzéseivel. Hogyan utasítsam úgy vissza hogy az a lehető legkevesebb fájdalommal járjon? Hogy ne bántsam meg annyira?
Aki végigolvasta annak nagyon szépen köszönöm!!!
Csak a végét olvastam el.
Így is nagyon szépen köszönöd? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!