Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogyan utasítsam vissza...

Hogyan utasítsam vissza finoman a legjobb fiúbarátomat?

Figyelt kérdés
A legjobb fiú barátom, (csak haver) szerelmes belém. Hogyan utasítsam el úgy, hogy ne bántsam meg? Utána hogy tekintsünk egymásra?

2014. ápr. 10. 21:22
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
28%
Ugy hogy adj neki egy eselyt ne rakd egybol friendzone-ba. Legalabb probald meg vele 2-3 hetig es ha tenyleg semmit nem erzel, akkor oke. Azt jobban el is fogja fogadni
2014. ápr. 10. 21:24
 2/12 anonim ***** válasza:

Neharagudj, de csak barátként tekintek rád, viszont ezt továbbra is meg akarom tartani...

Valami hasonlót...

2014. ápr. 10. 21:25
 3/12 anonim ***** válasza:
1. szerintem amit javasolsz az nagyon nem jó. Ha elkezdi vele akkor csak hitegeti a srácot. Kérdező én azt javaslom mond meg egyértelműen és nyíltan hogy sajnálod, de nem. Te nem tekintesz úgy rá.
2014. ápr. 10. 21:27
 4/12 anonim ***** válasza:
49%
#3-as nem eppen, mert akkor a fiu nem fog azon tunodni, hogy megis miert nem, hisz ha legjobb fiubarat akkor nagyon jol kijonnek es tokeletesen illenek egymashoz. En voltam ilyen helyzetben es a mai napigidegesit az, hogy nem kaptam egy eselyt, hogy megmutassam, hogy lehet akar tobb is mint baratsag. Ha nem mukodott volna az egesz az en pici szivem is megnyugszik, hogy remenytelen, de igy nagyon sokai meg probalkoztam. Ez neki, meg sok masnak sem fog elmulni 1-2, ha megmarad a baratsag. Es ugyan ez fog tovabb menni, a fiu tovabb fog probalkozni, a csaj meg folyton visszautasitja...
2014. ápr. 10. 21:38
 5/12 anonim ***** válasza:

azt kellene csinálni, hogy visszautasítod kerek-perec! ez fájdalmas, de gyors és egyben a legtisztább megoldás mindenkinek. de amilyen hülye vagy, elkezdesz majd kamu kifogásokkal előjönni, hogy most nem, még nem, majd, talán bolhás a kutyám, fáj a fogam, festjük a lakást stb...

a lényeg, hogy többé már nem lesztek barátok!

2014. ápr. 10. 22:03
 6/12 anonim ***** válasza:
Az én barátnőm (régen legjobb barátom) adott nekem egy esélyt és nem bánta meg 2 év után se.
2014. ápr. 10. 22:26
 7/12 LeftBehind ***** válasza:
Igazából rajtad áll, hogy mit teszel. Csak egy jó tanács: Légy teljesen őszinte. Ha esélyt adsz neki azt ne azért tedd, hogy legyen utána egy jó okod lerázni és ha kosarat adsz neki, azt nyíltan mond a szemébe. Ne kerülgesd a választ mint macska a forró kását. Gondold át jól és lépj!
2014. ápr. 10. 22:29
 8/12 anonim ***** válasza:
Finoman vissza utasítani? Mond meg neki hogy a lányokat szereted. Bármi mást mondasz úgyis megbántod ha durvan közlöd ha nem. Nem biztos hogy be fogja vallani hogy megbántódott de hidd 100% hogy igen.
2014. ápr. 10. 22:46
 9/12 LeftBehind ***** válasza:
Még valamit. Bárhogy döntesz, teljes meggyőződéssel tedd. Van egy mondás "Ne ígérj ha vidám vagy, ne cselekedj haraggal és ne dönts szomorúan". Cselekedj úgy hogy te se bánd meg.
2014. ápr. 10. 22:48
 10/12 anonim ***** válasza:
Ha mégis úgy döntesz, hogy adsz neki egy esélyt és megpróbáljátok, semmiképp ne csak "szánalomból" vagy, úgy hogy szakítani akarsz egyből 2 hét után... Úgy semmi értelme. Szerintem is mondd meg neki, hogy csak barátként tekintesz rá, de a legjobb barátod és nem akarod elveszíteni stb.. Vagy valami hasonló nyálas duma, az bejöhet. Én el bírnám viselni.
2014. ápr. 10. 23:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!