Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Beleszerettem a legjobb...

Beleszerettem a legjobb barátomba és nem tudom hogy ő úgy szeret-e engem mint én őt. Mit tegyek? /meleg téma/

Figyelt kérdés
Beleszerettem a legjobb barátomba és egy edzésre járunk, ezért nehéz nem mutatnom felé bármilyen vonzalmat, de bevallani meg azért nem merem neki, mert ha nem meleg akkor lehet hogy elvesztem, mint barátot és félek, hogy elmondaná a többi barátomnak is és ők is elhagynának. Magamtól viszont nem tudom eldönteni, hogy meleg-e... Ami szerintem utalhat esetleg arra, hogy meleg az az, hogy egyszer úszás edzés után én ültem az öltözőben a padon, ő előttem meg állt kb fél méterrel, szembe velem és elkezdett átöltözni. Én akaratom ellenére is megbámultam, amit ő is észre vett szerintem, mert nagyon feltűnő volt, de csak mosolygott rám. Tudtok adni valami tanácsot, kérlek? 14/F
2014. márc. 20. 07:01
 1/3 anonim ***** válasza:
Ez még semmit sem jelent... próbálj meg óvatosan puhatolózni a témában, tőled függetlenül esetleg... De ne mondd el csak úgy vaktában, mert nagy gondod lehet belőle.
2014. márc. 20. 07:40
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsot! De azért elfogadnék még egy pár tanácsot. És nem tudom, hogy mennyit számít, de azt nem mondtam még, hogy nálam 1 évvel fiatalabb a barátom. :)
2014. márc. 20. 23:21
 3/3 anonim válasza:

Jaj mintha csak magamat hallottam volna:D

Nekem is volt egy hasonló esetem, de ő nem legjobb barátom, hanem osztálytársam volt.Én kerek perec elmondtam neki mi van,próbálkoztam nála, de mondta, hogy nem.Még mindig jóban vagyunk:)

Miután 14 vagy így lehet, hogy ez csak egy fellángolás, és később elmúlik és lehet, hogy a lányok kezdenek el majd érdekelni.

De ha te tutira úgy érzed, hogy a meleg oldalon a helyed és beakarsz próbálkozni a srácnál kérdezz rá, hogy mit gondol a melegekről, ha kérdezi miért, mondd, hogy: "Csak úgy kérdezem" vagy hasonlók.

Ha pozitív véleménye van a melegekről akár azt is megkérdezheted : "Mit szólnál,ha netán egy meleg srác rád nyomulna?" vagy ilyesmi.

Sok sikert! :)

Ha netán van még valami kérdésed írj privit, nem harapok.

17/F

2014. márc. 22. 19:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!