Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek a helyemben? (hetero-meleg)
A legjobb barátom megcsókolt,és azt mondta,hogy "szeret,akar,örökkön örökké".
Teljesen sokk alatt vagyok! Átlagos nap volt,majd felhívott,hogy nincs e kedvem találkozni. Persze igent mondtam,és elmentem Vele,sétálgattunk,aztán amikor egy erdő mellé értünk,ahol régebben nagyon sokat játszottunk,a szememeb nézett,és megcsókolt. Azt hittem először,hogy álmodom,és még most is alig bírom felfogni,hogy mi történt. :O
Ismerjük egymást pelus korunk óta,és voltak furcsább megnyilvánulásai,de a kapcsolatunk testvéri volt,sohasem gondoltam volna,hogy szerelmes belém.
Hetero vagyok,nincs bajom a melegekkel,nem is az zavar,hogy más,hanem,hogy megcsókolt,és,hogy pont belém szerelmes.
Teljesen össze vagyok zavarodva! :(
ELőre is köszönöm az értelmes válaszokat!
Ugyan úgy tekintek Rá,de nem tudok szerelmes lenni Belé. Mindenképp beszélek majd Vele,de jelen pillanatban teljes mértékben össze vagyok zavarodva. :S
Elnézést is szeretnék kérni,hogyha furcsán fogalmaztam,csak nem minden nap történik ilyen. :(
Együtt építettünk homokvárat,együtt néztünk először horror filmet,az első palacsintám Vele sütöttem,közös animézések,hosszú éjszakák rémmesékkel,és még sorolhatnám,amik így teljesen irreleváns dolgokna tűnnek,de mégis nagyon meghatározó szerepet töltenek be ezek az emlékek az életemben,és most olyan,mintha az egész nem is lenne valódi. :/
Szerintetek ugyan úgy viselkedjek,mint eddig,vagy azzal kínoznám?
Ma délután történt.
Amikor megcsókolt,... nem tudom,olyan volt,mint belém rúgtak volna,és nyakon öntöttek volna egy hatalmas vödör hideg vízzel.
Fel sem fogtam hirtelen ami lezajlott abban a pillanatban. Gyakori,hogy egymásnak támasztottuk a homlokunk,azt hittem,hogy csak azt szeretné,erre... Megcsókolt...
Nem tudtam se tiltakozni,se semmit tenni,annyira váratlanul ért. Utána meg azt sem tudtam hol a fejem,csak annyit ismételgettem magamban,hogy "uram atyám".
Megütni nem tudnám,nagyon sok mindent köszönhetek Neki.
Félek,nehogy még rátegyek egy lapáttal,nem könnyű Neki,nem szeretnék Neki fájdalmat okozni. :(
Inkább megbeszélem Vele,hogy mit gondol,mi lenne a legcélravezetőbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!