Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek a helyemben? (hetero-meleg)
A legjobb barátom megcsókolt,és azt mondta,hogy "szeret,akar,örökkön örökké".
Teljesen sokk alatt vagyok! Átlagos nap volt,majd felhívott,hogy nincs e kedvem találkozni. Persze igent mondtam,és elmentem Vele,sétálgattunk,aztán amikor egy erdő mellé értünk,ahol régebben nagyon sokat játszottunk,a szememeb nézett,és megcsókolt. Azt hittem először,hogy álmodom,és még most is alig bírom felfogni,hogy mi történt. :O
Ismerjük egymást pelus korunk óta,és voltak furcsább megnyilvánulásai,de a kapcsolatunk testvéri volt,sohasem gondoltam volna,hogy szerelmes belém.
Hetero vagyok,nincs bajom a melegekkel,nem is az zavar,hogy más,hanem,hogy megcsókolt,és,hogy pont belém szerelmes.
Teljesen össze vagyok zavarodva! :(
ELőre is köszönöm az értelmes válaszokat!
na de várjál, most fiúk vagytok, vagy lányok? persze ez a kérdés szempontjából elenyésző információ, csak hogy tudjam. nem egyértelmű.
szerintem most tényleg csak az idő segít, ő sem várhatja el, hogy erre azonnal reagálni tudj. aludj rá, rendezd le magadban, aztán pedig üljetek le megbeszélni. nem fog a barátságotok egyik napról a másikra visszarendeződni, de ha tényleg olyan mély a barátságotok, talán még menthető.
A csók után mit mondtál neki? vagy hogy reagáltál?
Szerintem is beszélj vele, mond el hogy nincs semmi bajod a melegekkel, és hogy nagyon szereted őt és mindig számíthat rád, de te nem vagy szerelmes belé és hetero vagy. És szerintem öleld meg :) nagyon nehéz ez neki, nagy bátorság kellett ezeh!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!