Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek a helyemben? (hetero-meleg)
A legjobb barátom megcsókolt,és azt mondta,hogy "szeret,akar,örökkön örökké".
Teljesen sokk alatt vagyok! Átlagos nap volt,majd felhívott,hogy nincs e kedvem találkozni. Persze igent mondtam,és elmentem Vele,sétálgattunk,aztán amikor egy erdő mellé értünk,ahol régebben nagyon sokat játszottunk,a szememeb nézett,és megcsókolt. Azt hittem először,hogy álmodom,és még most is alig bírom felfogni,hogy mi történt. :O
Ismerjük egymást pelus korunk óta,és voltak furcsább megnyilvánulásai,de a kapcsolatunk testvéri volt,sohasem gondoltam volna,hogy szerelmes belém.
Hetero vagyok,nincs bajom a melegekkel,nem is az zavar,hogy más,hanem,hogy megcsókolt,és,hogy pont belém szerelmes.
Teljesen össze vagyok zavarodva! :(
ELőre is köszönöm az értelmes válaszokat!
Köszönöm szépen a válaszokat! :)
Ma suli után én kerestem,felhívtam,és találkoztunk.
Nagyon ideges volt,nem tudott a szemembe nézni,egészen addig,ameddig meg nem öleltem. Nagyon szorosan öleltük Egymást,egy jó 3 percig,szavak nélkül,egyszer csak azt vettem észre,hogy sír.
Megbeszéltem Vele mindent(azt,hogy száz százalékosan elfogadom a másságot,tudta eddig is),úgy jó másfél órán át tartott a társalgás,de Mindkettőnknek nagyon jót tett. :)
Most már teljesen megnyugodtam,és ami fontosabb,a társalgás felénél már Ő sem remegett,nem izgult annyira,ismét az a fiú ült velem szembe,akit ismerek. ^^
Mondhatni, hogy a kapcsolatunk még szorosabb,mint amilyen eddig volt,azért egy ilyen húzáshoz valóban nagy lelkierőre volt szükség,és tisztelem is miatta,bár tény,hogy talán nem ez volt a legcélravezetőbb mód,de már lényegtelen.
Még egyszer köszönöm szépen a válaszokat!
Örülök, hogy meg tudtátok beszélni a dolgot!
"nagyon meghatározó szerepet töltenek be ezek az emlékek az életemben,és most olyan,mintha az egész nem is lenne valódi. :/"
Ha ez megnyugtat, szerintem neki mindez még többet jelent, mint neked.
Nagyon szerencsés ő. Hihetetlenül korrekt és igazságos vagy. Láthatóan ragaszkodsz hozzá, s ez igazán becsülendő.
Bárcsak nekem is lenne egy olyan jó barátom, mint amilyen te vagy neki. Nem sok gondom lenne az életben.
21f
Kedves 23. válaszoló! :)
Szívből köszönöm az elismerést,nagyon jól esett!
Számomra ez természetes,nagyon sokat köszönhetek Neki,arról nem is beszélve,hogy valóban úgy érzem,hogy Ő a másik felem. :)
Mondhatni egymás komplementerei vagyunk. :P
Ha a világ összes embere hozzád hasonló tulajdonságokkal rendelkezne, akkor egy békés és boldog világan élnénk.. :)
Szívhez szóló történet, és nagyon szerencsés a srác, hogy ilyen barátja van, mint te! Respect! ;)
18/f/m
Kedves utolsó válaszló!
Egészen biztos elmosolyodnál ha most látnád,mennyire elpirultam,pedig nem jellemző rám! :')
Köszönöm,nagyon sokat jelent!
Nagyon szép hogy ilyen jó barátok vagytok. Remélem hogy továbbra is megmarad a jó kapcsolatotok :)
Viszont elgondolkodtató a történet, ahogy írsz róla pl "úgy érzem,hogy Ő a másik felem. :)
Mondhatni egymás komplementerei vagyunk. :P"
olyan mintha több lenne neked mint barát, legalábbis ha nem fiú lenne hanem lány akkor szerintem összejönnél vele (ha belegondolsz hogy lenne egy lány aki ilyen mint ő, rájössz hogy igazam van :)). Nem azt akarom mondani hogy legyél bixes, mert ezt úgysem lehet befolyásolni, te tudod hogy mit érzel iránta, és ezt senik véleménye nem befolyásolhatja. Persze lehet, hogy ez egy mély barátság ami elég ritka manapság, ezért is kell rá nagyon vigyázni!
Kedves 28. válaszoló! :)
Ha lenne egy ilyen lány,egészen biztosan szeretném ha összejönnénk. :) De Rá képtelen vagyok úgy gondolni,mint párra,hisz fiú,én pedig hetero vagyok.
Valóban többre tartom,és többet érzek Iránta,mint egy "puszta barát" iránt,nem is arról van szó,hogy a legjobb barátom,sokkal több. :3 Egy olyan személy,akire akármikor,akármiben számíthatok,akár az éjszaka közepén is,és nem akad ki,ha csak azért hívom fel,hogy a kedvenc bandánknak új albuma fog megjelenni,vagy akármi más miatt.
Nagyon megbecsülöm,ritka jó ember. :)
Kedves utolsó válaszoló! ^^
Sosem tudhatod kivel hoz össze az élet! :)) Állj pozitívan a dolgokhoz,légy nyitott,és minden jól fog alakulni! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!