Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
4/12 anonim válasza:
Igen. Te is érzed. Ezért kérdezed.
5/12 anonim válasza:
Határeset, de belefér. Én 23 évesen már dolgoztam, megvolt a magam önálló élete. Beállt már az életem egy adott irányba, nem is állandóan a bulizás érdekelt. Szóval simán lehet, hogy köztük is működni fog.
6/12 anonim válasza:
Szerintem teljesen ideális, a férfiak amúgy is lassabban érnek.
7/12 anonim válasza:
Határeset. Én 35 évesen próbáltam 25 évessel, de nem jött össze, komolytalan volt számomra. Talán nálad más lesz.
8/12 anonim válasza:
Az életszakasztól függ. Nekem volt 12 év korkülönbséggel párom, de azonos életszakaszban voltunk (mindketten dolgoztunk, mindkettőnknek ugyanaz volt a fontos). Előtte egy fele akkora korkülönbségű lánnyal nem működött, mert ő még tanult, még mások voltak a prioritások, az életritmus.
9/12 anonim válasza:
Most még jó, de 5 év múlva már vén lesz hozzád a pali.
10/12 anonim válasza:
Szerintem ez abszolút az adott két embertől függ. Ismerek olyat, aki 19 évesen már megáll a saját lábán, süt-főz, teljesen érett személyiség és ismerek olyat is, aki 40 évesen még otthon él anyukával és minden reggel ágyba kapja a forró kakaót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!