Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16 év korkülönbség sok?
Valóban, mondjuk 30 év múlva érezhető volna a különbség ha ő 75 én meg 59. De nem gondolom biztosnak, hogy olyan borzasztó volna. Meg az sem biztos, hogy 30 évet együtt lennénk, lehet kortól függetlenül bármi, ami miatt nem alakul hosszútávra. Lehet, hogy egyik nap átmegy rajtam a villamos, akkor meg mi értelme volt előre ezeken agyalnom?
Közben beugrott, ismerek ennél is nagyobb korkülönbséggel párt, és teljesen boldogok, szeretetteljesek, van 2 gyerekük is. Ahogy az egyik kommentelő is írta, a férfi tenyerén hordozza a nőt és a gyerekeket. Szerintem ők az egyik legboldogabb család akiket ismerek régóta. Csaj huszonéves volt mikor összejöttek, mostmár 40, a férfi most 60 körül.
Nem sok, de ezt nektek - neked kell tudni.
En magambol kiindulva nekem mindig +10 es palijaim voltam a ket komoly kapcsolatom ott 11 ev, a jelenlegiben 13 ev a kulonbseg.
Mindig kellett a +10, egyszer probaltam meg egy kedves lelku “fiuval” nem tudtam komolyan venni mindig kikellett rangatnom minden fele hulyesegebol, aztan az anyja mellol is, de vegul par honap utan ott is hagytam. O 3 evvel volt idosebb tolem.
Nem mindenkinek valo idosebb par az is biztos, viszont, szerintem az a jobbik eset ha a nonek van annyi “kiallasa” hogy nem O fog oregedni a palihoz hanem a ferfihoz hozza fiatalodni.
Nalam mindig ez tortent, es mindig pozitiv iranyban huztam oket, ok pedig mindig “tanitottak” meg ha neha nem is tudatosan is:)
😘
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!