Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon miért viselkedik így és miért nem hív randira?
Van egy srác, aki 5 évvel fiatalabb nálam (26 vagyok) és ismerkedési fázisban vagyunk egy ideje, ennek ellenére pedig nem hívott még el egy tényleges randira.
Párszor már összefutottunk (a környéken lakik), jókat beszélgettünk, flörtöltünk, de ennyi.
Felmerült bennem, hogy csak szórakozik tekintve, hogy fiatal és jól néz ki vagy van barátnője. Utóbbinál kiderült, hogy nincsen, viszont ha csak a testi kapcsolat érdekelné akkor is lépnie kéne valamit :D
Nyilván az lenne a logikus, ha hagynám a fenébe, de a kíváncsiságom és az egóm nem engedi.
Személyesen egyébként kommunikatív és közvetlen volt ő is, mint én, bár nem maradtunk sosem órákat beszélgetni, mert csak futólag találkoztunk véletlen össze párszor hazafele.
Érdekelne a véleményetek pasi/csaj szemmel, hogy ez miért lehet?
Gondolom nem fél tőlem, mert van köztünk pár év..
Köszi előre is :)
Amikor elkérte a nevem, utána X időre rá felvette a kapcsolatot velem (eléggé megváratva).
Utána én írtam rá, illetve tettem elég egyértelmű célzásokat egy randira, amiket értett is (végre).
Viszont az én fejemben az zajlik le, ha célirányosan elhívom én, akkor sosem venne komolyan (bár lehet így sem :D ).
Vagy ez totál hülyeség a XXI.században?
Különben nem lennénk nők :D
Rendben, meglátjuk mi lesz, bár a viselkedését még most sem értem. Lehet a kor teszi, fene tudja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!