Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lehet kitartó, stabil kapcsolat egy 20 éves lány és egy 26 éves férfi között? Nem túl nagy a korkülönbség?
Egy nagyon szép kezdő egyetemista lánnyal fogok találkozni. Ismerjük egymást már egy ideje, mert 2 éve egy táborban csoportvezetője voltam.
Csak elgondolkodtam közben, hogy én már egy diploma előtt álló dolgozó ember vagyok, ő pedig most kezdi az egyetemet.
Nem lehet ez probléma egy kapcsolatban, hogy nincs a két fél mentálisan egy síkon?
Haveromnak 22 évesen volt egy 16 éves barátnője, és ott nem sültek el jól a dolgok.
Ti hogy vagytok ezzel?
Volt már olyan kapcsolatotok ahol sok volt köztetek a korkülönbség?Hogyan alakult?
Légszi írjátok meg hány évesek voltatok és hova vezetett a kapcsolatotok!
eljesen fals ez az összevetés. Én nyugodt, csendes egyetemista voltam, klasszikus bebaszós, táncolós bulikra sosem jártam. Viszont dolgozó emberként is elég sok szabadidőm van, nem szakadok meg a munka súlya alatt, pedig piacképes szakmám van.*
Nyugodjál már meg, nem mindenki járt református iskolába ahol pünkösdista hagyományok szerint szentlélek életet kellet élnie a mély vallásósága miatt..
21. Érd le értelmesen, hogy mit szeretnél. Én is eljártam és most is eljárok kocsmákba, beülős helyekre néha a barátaimmal, de nem ittam hányásig, undorító részegségig soha és inkább a barátaimmal való beszélgetésen volt mindig a hangsúly.
Még mindig ott tartunk, hogy az a kamu "más élethelyzetben vagytok" dolog, amit sokan írnak, nem létezik. Főleg nem egy 20 és egy 26 éves között.
"Ezt az egyetemista vs dolgozik már dolgot sem értem. Szerintetek minden egyetemista bebaszva piál minden nap, hajnalig bulizik, össze-vissza kell kefélnie?"
Az emberek szerint igen. Amelyik lány csendesebb, könyvtárba/kávézóba mászkáló fajta, arra rögtön tukmálják a tíz évvel idősebb palikat azzal, hogy "érettebb vagy a korodnál". Pedig attól még lehet, hogy neki is a saját korosztálya jön be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!