Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek ez a "túl sok"...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez a "túl sok" kategória?

Figyelt kérdés
Pár hete ismerkedem komolyabban egy férfival, eddig elég jól alakultak a dolgok, de ma egy kicsit elgondolkodtam, hogy nem-e elriasztom magamtól. Félénk kategória, tehát mindig igyekeztem biztatni, hogy pl alig várom, hogy lássam, mennyire jól érzem vele magam, nem is tudtam aludni este, mert tudtam, hogy reggel összefutunk, ilyenek. Sokszor megérintem, szex még nem volt. Említette, hogy mivel nemrég költözött a városba, alig van konyhai felszerelése és hogy milyen régóta nem evett finom tört krumplit. Így én gondoltam meglepem egy krumplitörővel(pepcos, tehát nem nagy tétel, ja és nyugodtan nevessetek xD) és csináltam neki este a vacsora mellé. Látszólag örült neki, nagyon sokat beszélgettünk és együtt aludtunk. Azóta viszont még nem jelentkezett. Szerintetek rámenős vagyok nagyon? Másnak ez az agyára menne? Csak kedves akarok lenni és kimutatni, hogy tényleg ő kell nekem, komolyan gondolom. Ha reggelig nem keres, hívjam én?

2021. máj. 26. 20:31
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon cuki vagy.

Én a seggem verdesném a földhöz örömömben, ha egy ilyen lánnyal hozna össze a sors:)

2021. máj. 26. 20:34
 2/28 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem, de lehet, hogy neki igen. :/

Vard meg mig jelentkezik!

2021. máj. 26. 20:47
 3/28 anonim ***** válasza:
100%

Vagy akár az is lehet, hogy már nem vonzódik hozzád. Mindenesetre ha olyan hétvégétek van, amikor mindketten ráértek, le kell ülni és meg kell beszélni a dolgokat, mert csak így lehet előrébb jutni.

Ha nem keres reggelig, mindenképp hívd te

2021. máj. 26. 20:48
 4/28 anonim ***** válasza:
100%
Mi nem ismerjuk, szoval erre lehetetlen valaszolni. De a felenkebb ember is megnyilik, ha latja, hogy a masik odavan erte. Milyen idos?
2021. máj. 26. 20:52
 5/28 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek!

Akkor várok még, lehet már túl sokat biztattam. De annyira kis félénk, visszahúzódó, még néha most is csak néma csodálattal figyel, egy "gyönyörű vagy" a minimum tőle a randi elején,nagyon kedves :))) trágár, perverz dolgok sosem jönnek ki a száján, nem kér meztelen képeket, stb, na értitek milyen típusra gondolok.

2021. máj. 26. 20:53
 6/28 A kérdező kommentje:
4: 28, én 27
2021. máj. 26. 20:54
 7/28 anonim ***** válasza:
100%
Hát, akkor már annyira nem kisgyerek, nem kéne megijednie. :D
2021. máj. 26. 20:57
 8/28 anonim ***** válasza:
37%

Most sem volt szex?

En varnek, hogy jelentkezzen. Semmit sem rontottal el. Az ottalvas nekem nagyobb intimitas, mint a szex. Viszont ezek utan ugy ereznem, latom rajta, mit erez.

Zarojel. Nekem fura az lenne, ha meg most sem volt szex.

2021. máj. 26. 20:58
 9/28 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha ez valakinek túl sok,akkor idióta.Miért nem volt szex?N
2021. máj. 26. 21:05
 10/28 A kérdező kommentje:
Akkor úgy mondom, hogy nem tette be, mert én véresen biztos nem zavarom le az első együttlétet😅 orál volt, utána összebújás, stb.
2021. máj. 26. 21:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!