Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetem melyik kategóriába vagyok sorolható?
21 éves koromban lefeküdtem a biszexuális férfi volt énektanárommal. Nem volt jó de szörnyű sem, azt tudni kell rólam hogy úgy általánosságban véve nem igazán vannak érzéseim, és ezzel a helyzettel kapcsolatban sincs akkor sem volt semmilyen érzésem.
Leginkább a kíváncsiság hajtott, azóta eszembe sem jutott semmi ilyesmi, soha nem vonzódtam egy férfihoz sem, bár tulajdonképpen nőkhöz is ritkán, de arra legalább van példa.
Most hogy hónapok óta nincs szociális, szexuális, es Úgy semmilyen életem valahogy ez megint felmerült bennem, hiányzik valami izgalom, mindennapitol eltérő dolog, végülis annál jobb ötlet montha éjszaka emberekre vadásznék.
Szoval a kérdésre visszaterve, biszexuálisnak számítok?
31/F
Erre csak akkor lehetne egyértelműen válaszolni, ha már szexeltél volna ismét férfivel és tudnánk, hogy élvezted -e .
Ha igen, akkor valószínű, hogy bi vagy. Ha nem akkor a 21 éves kalandod egy nem letisztult identitás miatt volt.
52 f
Biszex vagy ahogy a #4-es is írja, illetve Kinsey-skála. Ha szexuálisan izgat mindkét nem akkor biszex vagy, un. heteroromantikus típusból (érzéseket csak nők iránt táplál, de szexuálisan mindkét nem izgatja).
Egész pontosan: olyan heteroromantikus biszex pasi vagy akinek az első élménye nem volt egetrengető.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!