Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez túl sok vagy ti örülnétek neki?
Szóval van egy specifikus személy (nem annyira ismert content creator) aki tetszik és úgy érzem nagyon hasonlít a gondolkodás módunk és az érdeklődési körünk.
Még sosem tettem ilyet de annyira meg ihletett az érzés amit kiváltott belőlem hogy írtam neki egy verset.
Gondolkodtam hogy el küldöm neki anonymus-ként, mert a vers kb arról szól hogy ha készen állunk megismerkedhetnénk (komoly szándékkal nem intim kapcsolat), mert hangoztatta egyszer hogy még nem akar mélyebb kapcsit.
Ezért úgy gondoltam elég lenne akkor megtudnia ki vagyok ha én is és ő is (legfőképp ő) úgy érzi hogy szeretne komoly kapcsolatot. És mivel amúgy is sosem látott még nem akarnám előre felfedni magam. :) 😊
Ti örülnétek ha kapnátok egy verset ilyen módon valakitől? Vagy szerintetek engedjem el ezt a dolgot? Ciki? ☹️
Nem akarnék a "szia mi újság" klisével rá írni ..😕
L/25
Szerintem aranyos, én örülnék neki :)
28/F
berakná a többi rajongói üzenetével egy mappába
nem ciki, de nem is fog ez alapján elgondolkozni azon, hogy meg akarjon ismerni téged
Nem tudom hogy jött ez, de nem írtad el a korod 15-ről? Ráadásul ha kínos (mert pl. nem vagy jó benne), akkor még ezerszer rosszabb.
Sokkal több értelme lenne akkor már a tartalmaival kapcsolatban írni és azok iránt érdeklődni, háttérinfókról, érdekességekről megtudni dolgokat vagy azokról beszélgetni. Nyilván függ a személytől, a követői számától és a platformtól, de nem hiszem hogy annyian nyomulnának rá.
Ha azt mondta nem akar mélyebb "kapcsit", akkor 1-1 súrolásnál-kefélésnél ne remélj többet.
Most őszintén, kap egy rajongói levelet (ok, verset), még egy képet sem lát rólad, hogy azt tudja, tetszel-e neki egyáltalán. Ennek mi értelme?
A hatossal értek egyet, ha akarsz tőle valamit, inkább próbálj meg beszélgetni a tartalmairól, sokkal
több esélyed van, mert ha tényleg annyira hasonlóan gondolkodtok, akkor ő is meg fogja tapasztalni, és nemcsak egy random verset író akárki leszel.
Szerinted nem az általad leírt dolgokkal próbálkozik mindenki? És talán (nem biztos csak az én véleményem) lehet hogy ezekkel nem lépik át az "ingerküszöbét". Én inkább úgy voltam vele hogy talán valami mással kezdeném ami hozzám közelebb áll , amilyen én vagyok.
És nem, nem írtam el a korom.
Persze igazatok van, hogy ha komoly kapcsolatot akar akkor én "felbukkanok"..igen ez nonszensz.
Én inkább arra hegyezném ki a dolgot hogy ha lát ebben a versben olyat ami felkelti az érdeklődését\megérinti és érdekli ki is vagyok és egyszer szeretne ő velem beszélgetni, nem pedig úgy hogy én erőltetem majd kérdésekkel a kontentjeiről és a "sziamizuhogyvagyma" üzenetekkel akkor talán bejön a dolog..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!