Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan deríthetném ki, hogy komolyan gondolja-e a kapcsolatot? 24/F
Nem olyan rég kezdtem találkozgatni egy nővel. Előjáróban csak annyit, hogy egyébként 10 évvel idősebb nálam és van egy gyereke, de nálam ezek nem zavaró tényezők.
Viszont pár ismerősöm mondja, hogy túl ronda vagyok hozzá, meg biztos, hogy nem gondolta végig ezt az egészet, mielőtt belekezdtünk stb.
Eddig csak lefeküdtünk párszor, de legbelülről nem vagyok benne biztos, hogy ő úgy igazán komolyan venne engem. Mármint nagyon sok közös van bennünk és sok dolgot meg tudunk beszélni, de nem tudom, hogy úgy igazán tényleg szeretne velem kapcsolatban lenni.
Egyszer találkozott a szüleimmel, akiknek az volt az első reakciójuk, hogy “egek, ennek a nőnek konkrétan mindene kivan, és komolyan még gyereke is van?!”
Szóval így ők sem nagyon állnak mellettem és nem támogatnak minket.

Mondd el, hogy te hogy érzel és reménykedj hogy ő is őszinte lesz.
Ugyanakkor azért elég fiatal vagy te is, szóval nem lennék meglepve ha mondjuk a csaj nem feltétlen tekintene rád úgy mint férj alapanyag.
Bár a tény, hogy meg akarta ismerni a szüleid simán jelentheti azt, hogy ő is komolyan gondolja a kapcsolatot.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!