Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy deríthetném ki?
Figyelt kérdés
Ismerkedek egy pasival. Es az a lényeg ,hogy nem vagyok benne biztos ,hogy szingli. Igazából ez egy érdekes sztori ,ahogy megismerkedtünk ,mindketten szimpatikusak voltunk egymásnak ,így az a tipikus első látásra dolog. És nem hittem ,hogy ilyen van. Ő 2szer írt már nekem. Ha lenne valakije szerintetek ismerkedne mással?2020. jún. 9. 22:11
2/9 A kérdező kommentje:
Nincs semmi kiírva a facere,ráutaló jel sincs,se kép se semmi.
2020. jún. 9. 22:14
4/9 anonim 

válasza:

Amúgy meg tapasztalatból mondom hogy jó néhány pasit nem zavar hogy van párja attól még "ismerkedik"
5/9 anonim 

válasza:

Ugyanigy jartam 1 eve
Az lett a vege, hogy a pasi a 4.randin benyögte, h amugy van noje 2 eve
:(
6/9 A kérdező kommentje:
Igazából ő jóval fiatalabb tőlem.
2020. jún. 9. 22:21
7/9 anonim 

válasza:

4-es: Jó néhány nőt sem zavar hogy van párjuk, attól még ismerkednek.
8/9 anonim 

válasza:

Nem kell kiderítened!
Most nem tudod, hogy van-e valakije. Ha megtudod, hogy van barátnője, akkor azt még nem fogod tudni, hogy milyen az a kapcsolat és mennyire van a végén.
Nem ilyen fekete-fehér ez!
Saját példám: Feleségem volt, amikor ismerkedem egy másik nővel. Nem mondtam el neki, csak amikor már közelebb kerültünk egymáshoz és nagyon közel voltunk ahhoz, hogy lefeküdjünk.
Miért nem mondtam el? Mert már hónapok óta külön éltünk és be volt már adva a válóper. Ha elmondtam volna, hogy házas vagyok, amikor még alig ismertük egymást, akkor nem hitte volna el, hogy már csak papíron.
9/9 A kérdező kommentje:
Undorító férfiak
2020. jún. 12. 07:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!