Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek mit akarhat?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit akarhat? Hogyan deríthetném ki?

Figyelt kérdés

Van egy csaj a munkahelyemen. Az utóbbi időben elég jóban lettünk. Nemrég szakított a barátjával.

Szinte mindennap beszélünk, nagyon aranyos és kedves velem. Kicsit náthás vagyok és minden nap megkérdi, hogy jobban vagyok-e?

Ha megjegyzek róla valamit, akkor hallgat rám. Pl mondtam neki, h milyen jól áll neki egy bizonyos ruhadarab. Másnap már olyanban volt. Sokszor keresi a társaságomat is. Ma felhoztam egy találkozási lehetőséget. De nem így fejeztem ki. Gondoltam hátha mondja, hogy eljön velem, de nem tette. Mondjuk elég félénk lány... Meg nem biztos, hogy leesett neki a dolog.

Félek elhívni randira, vagy elkérni valami elérhetőségét, mert roppant kellemetlenül érezném magam utána, ha találkoznánk.

Mit kellene tennem?

2015. okt. 8. 17:20
 1/4 anonim ***** válasza:
Miért éreznéd magad kellemetlenül egy randi után? Miért nem hívod meg egy kávéra egyértelműen? Miért nem vagy kicsit rátermettebb?
2015. okt. 9. 07:25
 2/4 A kérdező kommentje:
Ha nemet mondd, akkor utána kellemetlen lesz vele találkozni.
2015. okt. 9. 10:15
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha felnőttként viselkedtek, semmi kellemetlen nem lesz benne. De először csak kávézni hívd meg, közben látod a hozzáállását.
2015. okt. 9. 18:54
 4/4 anonim ***** válasza:
így van, először csak valami ártatlanra hívd meg, amit randinak is lehet felfogni, meg barátkozásnak is. akkor látod pl. hogy kiöltözik-e, fontos-e neki. akár kávézás közben, ha jól alakul, fölvetheted, hogy még menjetek el utána vhova, pl. moziba. akkor látod, hogy reagál, leráz-e, vagy megy szívesen.
2015. okt. 10. 00:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!