Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek mit akarhat?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit akarhat?

Figyelt kérdés

Néhány hónapja ismerjük egymást, eleinte sokat beszéltünk neten és néhány hete elkezdtünk találkozgatni is. Kialakult köztünk egy ilyen helyzet, hogy találkozunk, elmegyünk Dunapartra sétálni, vagy parkba, vagy beülünk kajálni valahova, csókolózgatunk, húzzuk egymást. De nem több. Persze időközönként elhangzik, hogy csak barátok vagyunk.

Ő mikor megismertem azt mondta, hogy nagyon vágyik kapcsolatra, de hamar elveszíti a nők iránti érdeklődését, ezért nincs senkie. Én pedig akkor még nagyon úgy gondoltam, hogy nem akarok kapcsolatot, mert eleg sok hülyét fogtam ki akkoriban és besokalltam a próbálkozó pasiktól.

Viszont most feltünt, hogy vele mindig jól érzem magam, nem unom meg, nem zavar benne semmi, nem is buta, nem is illetlen... Igazából hosszú idő óta ő az első akivel el tudnám képzelni, hogy több legyen.

Viszont kicsit tartok tőle, mert úgy érzem ő túl jó hozzám. Nem tartom magam hozzá illő nőnek. Ő nagyon helyes, jókiállású srác (ellenben a mai fiatalok többségével) és szerintem nálam klasszisokkal jobb női voltak/lehetnének.

Attól nem tartok hogy csak némi szex reményében időzik velem, biztosan kedvel, mert már hónapok óta elég intenzíven ismerkedünk és kétlem hogy ennyi fáradtságot megérne neki 1-2 menet.

Egyébként hétvégén elutazik az ország másik végére, és magával hívott.

Mit gondoltok? Ti mit tennétek vagy nem tennétek a helyemben? Barmilyen tanácsot, gondolatot szívesen fogadok.

Köszönöm előre is!

Én 22N, ő 24F

2015. jún. 10. 22:07
 1/2 viktorvarga ***** válasza:
jó lessz az neked.meg ha csak dugni is vinne el,az neked is jó.mi bajod lehetne..:)gyere össze vele én aztmondom
2015. jún. 11. 00:02
 2/2 anonim ***** válasza:

Szerintem meg ha vele mész, előbb jó lenne tisztáznátok hogy milyen minőségében vinne magával. Mint barátnője mutatna be majd másoknak, vagy csak mint ismerőse, barátja? Mert ha a második, akkor legyél nagyon óvatos, valószínű később se leszel a hivatalos barátnője, ergó, időtöltésnek jó vagy, de semmi több. Pláne ha annyival jobb pasi, mint amilyen nő te vagy. Csak vigyázz vele, azt mondom. Nehogy megegégesd magad.

24N

2015. jún. 11. 21:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!