Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit akarhat a lány?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit akarhat a lány?

Figyelt kérdés

Van egy lány, párszor randiztunk, de a végén elutasított. Egy ideje olyan jeleket látok rajta, mintha meggondolta volna magát. Pl olyan képet tölt fel magáról, amin olyan fejet vág, aminek jelentése van, mert többször is nevettünk rajta... Szerelmes zenéket tesz fel...

Nem arra vagyok kíváncsi, h ezek a jelek valósak-e. Tételezzük fel h azok, de mit akar velük? Annó ő szakította meg a kapcsolatot és ő mondta h ne beszéljünk többet. Miért nem ír rám? Miért csak "jelezget"? Mit akarhat elérni?

Csak normális válaszokat írjatok. Egyébként ha ez fontos 20 felettiek vagyunk jóval.

2015. ápr. 8. 19:21
 1/5 anonim ***** válasza:
szerintem nem akar tőled semmit! szerelmes dalokat én is hallgatok még se vagyok szerelmes
2015. ápr. 8. 19:23
 2/5 anonim ***** válasza:

bocs, de ezek még nem jelek, szóval lehet semmit

de ha te biztos vagy benne, hogy akar valamit, írj rá te, az is lehet hogy arra vár

3/5 anonim ***** válasza:
Honnan veszed, hogy neked szolnak ezek a "jelek"?
 4/5 A kérdező kommentje:

A jelekben szinte biztos vagyok, még ha nem is mind az amit én beképzelek... Most nem igazánakarom kifejteni a jeleket részletesen.

Vegyük úgy h igazam van és a jelek valósan. Mit akarhat elérni? Neki kellene írnia, hisz szinte megígértette velem anno, h ne keressem.

2015. ápr. 8. 19:27
 5/5 A kérdező kommentje:
Akit érdekelnek a jelek részletesebben az írjon privit :)
2015. ápr. 8. 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!