Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Honnan tudjam hogy a lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudjam hogy a lány akarhat-e valamit vagy nem?

Figyelt kérdés

Kedden randizok egy lánnyal. Ő kérdezte meg a találkozót, így megelőzött vele. Köztünk többet is tudnék elképzelni, mint barátság. Honnan tudom, hogy akarhat-e valamit vagy csak sima baráti kapcsolat lehet? Illetve annak hogy lesmárolhatom milyen apró jelei lehetnek, hogy érzem meg?

Köszönöm a segítségeket.

2014. ápr. 18. 09:35
 1/8 anonim ***** válasza:
Szerintem, ha majd egyszer kitalálja, hogy találkozzatok, és randizzatok, és előbb elhív, mint, ahogy te meg tudnád kérdezni tőle, akkor az azt jelenti majd, hogy akarhat tőled valamit. A smárolásra meg az a válaszom, hogy NE LEGYÉL MÁR UFO!!! Komolyan mondom, a rohadt fészbukk kiöli belőletek az emberi ösztönöket???
2014. ápr. 18. 09:39
 2/8 anonim válasza:

Hogyha nagyon szépen ki öltözött és kedvesen beszél hozzád akkor lehet hogy akarhat valamit.

De azt is megcsinálhatod hogy elhívod még egy randira és ha elmegy, veled akkor randi közben megkérdezhetnéd tőle hogy akar e valamit tőled.

2014. ápr. 18. 09:41
 3/8 A kérdező kommentje:
De ő nem biztos, hogy randira célzott. Egyszerűen találkozást kérdezett. Ez részéről akár egy baráti is lehetne.
2014. ápr. 18. 09:43
 4/8 A kérdező kommentje:
Akkor első randin még nem célszerű ilyet kérdezni, amit a 2. válaszoló írt.
2014. ápr. 18. 09:45
 5/8 anonim válasza:
Az első randin megismered, és ha bejön akkor hívd el a másodikra és kérdezd meg
2014. ápr. 18. 09:48
 6/8 anonim ***** válasza:
Hát én elég ritkán hívok fiút találkozora "csak úgy". Minden esetre kezdj el közeledni felé, nem kell azonnal lekapni, először csak öleld át, fogd meg a kezét, és ha ezeket viszonozza, akkor tetszel neki, nagy valószínűséggel akar is valamit :) Ezek után jöhet a smár, azt érezni fogod hogy mikor :)
2014. ápr. 18. 09:49
 7/8 anonim ***** válasza:

Én csak annyit tudok mondani, hogy....

HAJRÁ!!!

2014. ápr. 18. 09:51
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek! :) Bár az előző barátnőmmel is már az első randin összejöttem :)
2014. ápr. 18. 10:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!