Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy lány, de most mit akarhat?
Van egy lány, akit nagyon szeretek, ezt Ő is tudja. Most jelenleg nincs barátja, de volt. Mondtam neki, hogy szeretem, de ő csak azt válaszolta, hogy "Ő is szeret, nagyon, de csak barátként" - Tudom, hogy itt vége lenne a történetnek, de amióta szakított azzal a Fiúval, azóta úgy... többet beszélgetünk. Nincs az a: "Szia. - Szia. | Mizu? - Semmi." Annyit kell még tudni a történetről, hogy haverom anyjának a barátnőjének a Lánya. Szóval.. Így mindig együtt bulizunk, meg ha úgy van, akkor náluk is szoktam lenni... Lehet, hogy ez miatt? - "Túlságos családi ismeretség" :/ nem tudom.. - Szóval mostanában többet beszélgetünk, és így valahogy jobban kötődik hozzám. Ezt veszem észre. "Ha épp nem vagyok ott, ahol Ő van, akkor mindig megkérdi, hogy Én merre lehetek | Ha úgy van, hogy megy valahova, akkor megkérdi, hogy Én nem megyek-e." Fura. Ez eddig nem így volt. Minden azóta van így, amióta szakított a régi Barátjával.
Haverok mondják, hogy smároljam le az egyik bulin. De nem merem.. Több ok miatt. Egy: Még nem csókolóztam.. Kettő: Mivel mondta, hogy "csak nagyon jó barátság" nem tudom mit szólna. Nem akarom elveszíteni emiatt.
Ötletek?
TE csak egy jó barát vagy. Ajaj ez már nem jó!
Hidd el, ha már barátnak könyvelt el téged, akkor az nagy eséllyel az is marad.
Miközben olvastam a kérdésed, nekem is egyből az ugrott be, mint haverjaidnak. Smárold le! :D Ha pedig nem mered, bizonyos helyzetből, szituációból gyűjthetsz bátorságot.
Ha már úgy is sokat vagy vele és közvetlen akkor invitáld egy bizalmi játékra, amiben úgy is benne lesz. Pl.: Szembe állsz vele, megfogod a két kezét és kéred, hogy csukja be szemét. Majd megkérded, hogy mondja el mit érez ilyenkor mikor épp fogod a kezét. Majd elkezdesz közeledni felé további szituációkat felállítani és hasonló 1-2 kérdést feltenni érzelmekkel kapcsolatban. Helyzetből adódóan adni fogja magát az a bizonyos csók is. :)
Ha valóban úgy érzed, hogy nagyon közeli a kapcsolatotok, akkor pedig szerintem nincs veszteni valód. Mivel már amúgy is elmondtad mit érzel iránta és továbbra is barátkoztok mintha semmi se történt volna. Szóval 1 próbát megér az a csók. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!