Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Pontosan mit akarhat a srác?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pontosan mit akarhat a srác?

Figyelt kérdés
Egy suliba járunk, de felsőbbéves. Egész sokat beszélgetünk, rendszerint szóba jön a testiség, persze csak vicc formájában, de elmondja, hogy vonzódik hozzám, hogy nagyon tetszik a személyiségem, humorom, mégis szoktunk arról beszélni, hogy kivel járna most, és nekem ki tetszik. Nem igazán tudok eligazodni rajta. Mindig mondogatja, hogy tökéletes barátnő lennék, de úgy tűnik mégsem akar semmit. Mi lehet vele?

2014. jan. 18. 20:08
 1/8 anonim ***** válasza:
Lehet,hogy azt varja te kozeledj.De te vagy ott te latod.
2014. jan. 18. 20:10
 2/8 anonim ***** válasza:
Meg akar rakni téged, de mondja a többi hülyeséget (hogy tetszik a személyiséged meg tökéletes barátnő lennél). De csak megrakni akar.
2014. jan. 18. 20:11
 3/8 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy puhatolózik nálad, hogy pl. neked bejön-e valaki, vagy nem mer nálad kezdeményezni (mert mondjuk nem adsz pozitív visszajelzést). Vagy az is lehet, hogy csak szexet akar, nem tudom. Te is közeledj hozzá, aztán hátha lép komolyabban is.
2014. jan. 18. 20:12
 4/8 A kérdező kommentje:
Múltkor, mikor beszéltünk, mondtam neki, hogy ha összevesznénk, nem akarnám, hogy kibeszéljen, mert nekem is kibeszél régi barátnőjelölteket. Erre azt válaszolta, hogy de velük járni akart, én más vagyok. Mégis bókol, kedveskedik, nem ágyba akar vinni, nagyon sokat beszéltünk már és igazán megnyílt, sokat tudok róla, ahogy ő is rólam. Ezért nem értem :c
2014. jan. 18. 20:15
 5/8 anonim ***** válasza:
Jajj ne légy már ennyire naiv. Én is megnyílok a lányoknak hogy megdughassam őket. Persze ezt az egyet nem mondom el, hogy csak megdugni akarom őket, hanem tettetem a lelkitársat, bókolok, törődök velük.
2014. jan. 18. 20:18
 6/8 A kérdező kommentje:
De neki van barátnőjelöltje.. miért tenne ilyet?
2014. jan. 18. 20:22
 7/8 anonim ***** válasza:
Azért mert hímnemű és mi hímneműek sokszor nem azt tesszük amit ti lányok helyesnek gondoltok!
2014. jan. 18. 20:23
 8/8 anonim ***** válasza:
Hát beszélgessetek csak még egy pár hónapig...kiderül hogy mit akar...meg hogy mennyire
2015. febr. 28. 13:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!