Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik egy munkatársam, hogy deríthetném ki finoman, h van-e valakije?
Figyelt kérdés
Egy épületben dolgoztunk, az ő részlegük múlt hétvégén máshova költözött. Nézegettük egymást egy ideje ( de lehet csak én beszélem be magamnak, nem tudom). Az utolsó előtti nap volt nálam elintézni valamit és jól elbeszélgettünk( csak szakmai témákról). Utolsó nap még integetett meg mosolygott, mikor ügyféllel voltam. Aztán teljesen véletlenül előttem állt a büfében, és kérdezte h kávézom-e, mert akkor meghív. Elfogadtam, és le ültem vele ( és a többi munkatársával) kávézni, de csak egymással beszélgettünk ( szintén csak szakmai). Én megemlítettem neki, h váltani szeretnék. Erre felajánlotta, h utánakérdez egy idmerősènél, és dob egy mailt.Megköszöntem, és mondtam h most mennem kell, mert én ügyféltérben dolgozom, és hátha vannak várakozók. Azóta semmi, ez pénteken volt. Kellene valamit lépnem, vagy sem? Nem akarok megint túl sokat gondolni egy szimpla kedvességhez..2014. febr. 17. 19:18
1/4 anonim válasza:
Kezdd úgy h te is meghívod egy kávéra. Nem bonyolult ez.
2/4 anonim válasza:
Nos előfordulhat ,h tetszel neki bár amiket le írtál kétséges csak egy szimpla szimpátiára utal főként szerintem.
Próbálkozni mindig lehet túl sokat nem veszíthetsz szóval miért ne léphetnél?
De a leírtak tényleg inkább baráti szimpátiára utalnak.
3/4 anonim válasza:
Finoman, hogy van-e valakije?
Figyu! Megharagudna a bartnod, ha megtudna, hogy hajtok Rad?
:)
4/4 A kérdező kommentje:
Egyébként én 26 éves nő vagyok, ő 35. És gyűrű nincs az ujján. De ennyi idősen már biztos van valakije, nem? Mivel munkatárs, nem akarok hülyét csinálni magamból... De azt se akarom h rajta agyaljak.. Mellesleg mikor kávéztünk, ő is zavarban volt ( remegett a keze), de lehet csak másnapos volt :)
2014. febr. 17. 19:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!