Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tetszem neki? Hogyan deríthetn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszem neki? Hogyan deríthetném ki, hogy akar-e nyíltan valamit?

Figyelt kérdés
Van egy srác a munkahelyemen (nem egy osztályon dolgozunk) akivel egy ideje már flörtölgetek. Tavaly nyáron összefutottunk egy buliban ott végigtáncoltuk az estét és nagyon jól éreztük magunkat. Azóta többször haza is hozott, párszor messengeren is beszéltünk. Múlthéten volt egy rendezvény ahol nyíltan flörtölt velem, például mondta, hogy azért öltözött fel elegánsan, mert én mindig csinos vagyok és nem akart lemaradni, és többször puszit küldött nekem az asztalnál, mondta, hogy én vagyok a kedvence stb. Aztán reggel is rámírt, de ezidáig nem hívott el randira. Írjak neki én is? Nekem nagyon tetszik és örülnék neki, ha alakulna valami. Úgy tudom, hogy ő is egyedül van. 25/N

2020. júl. 14. 13:06
 1/4 anonim ***** válasza:
írj! mi tart vissza?
2020. júl. 14. 13:18
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Ennyiből azt mondanám, hogy tetszel neki, de semmi komolyat nem akar. Ha nagyon akart volna, akkor a tavalyi buli másnapján elhívott volna randizni.
2020. júl. 14. 13:19
 3/4 anonim ***** válasza:
96%
Kétlem hogy ennyire nagydumás és mellette félénk lenne. Szerintem se akar tőled komolyat, csak egy kis szórakozást amivel végülis nincs is baj.
2020. júl. 14. 13:23
 4/4 anonim ***** válasza:

Mi nem elég nyílt azon, amit leírtál.

Rajtad múlik, hogy csak egyszeri alkalomért

küzd, aztán továbbáll, vagy pedig meg is

akar ismerni, komolyabb kapcsolatra hajt

annak alapján, amilyennek kívül-belül megismert.

Ha a karjaiba omlasz, akkor annyi volt.

Ha megtartod a három lépést, ha hagysz még neki

pályát a "küzdésre", akkor még jobban, mélyebben megismerhet

téged, és lehet belőle egy szép, szerelmi kapcsolat.

Sok múlik a nőkön. Ezt hangsúlyozom.

Ha egy srác előtt könnyű prédaként mutatkozol, akkor úgy is fog kezelni.

2020. júl. 14. 13:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!